Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jasne że da się go włączyć! Uruchom sobie ten programik od Creativa do odtwarzania muzyki (ten niebieski <span style="color:red;">[ciach!]</span>iany, którego nikt nie używa) i tam jest po prawej na dole taki przycisk z krótkim napisem, kliknij go i ustaw na ON i będzie działać. Umnie działa i wysokietony lecą właśnie na tym dialogowym w Winampie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej nie, dialogowy to dialogowy - niewiadomo co by miało przez niego lecieć z mp3 ?

Widzisz systemy Pro Logic2 (Music ) i LOgic 7 ( Music ) super sobie radza z centralnym kanalem w muzyce, umieszcajac w nim delikatnie wokal . Jest tez tryb 5 stereo w ktorym to centralny kanal gra sygnal mono co tez daje fajny efekt .

A jezeli chodzi o pytanie kolegi to zobacz moze sterowniki Kx-project daja 5 kanalow + sub przy odtwarzaniu mp3 .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne że da się go włączyć! Uruchom sobie ten programik od Creativa do odtwarzania muzyki (ten niebieski <span style="color:red;">[ciach!]</span>iany, którego nikt nie używa) i tam jest po prawej na dole taki przycisk z krótkim napisem, kliknij go i ustaw na ON i będzie działać. Umnie działa i wysokietony lecą właśnie na tym dialogowym w Winampie...

Tak, rzeczywiście tylko da się to jakoś skonfigurować dokładnie ? bo mi wyciął praktycznie wszystko z reszty głośników i w efekcie wole słuchać normalnie na 4-ech

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm, może faktycznie wycina trochę ale da się przyzwyczaić. Reszta działa wtedy jako głośniki efektowe. Włącz se jakiegoś preseta EAX to zauważysz. Poza tym centralny głośnik można wyregulawać. Na początku może się to wydawać troche dziwne, mniejsze basy i wszystko idzie na centralny (prawie), ale mi się rozwiązanie podoba, wystarczy go trochę wyciszyć. Ja się nie umiałem zdecydować ale zostawiłem na ON i mi przeszło teraz n0ormalne jest. Podkręć sobie trochę basy i bęzie OK.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

da sie po prstu odlacz od subwoffera czerowny kabel czy pomarancozny nie pmaietma dokladnie i karty tez odlacz i beda dzialac 5 u mnie tak jest :)

masz zajebiste logo :D lepper zadzi :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...