durczyn Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 mam sój ulubiony zegarek casio pełen bajerów i ostatnio troche jest na jego szkiełku małych rysek jak to usunąc, kieydś słysząłem o preparatch do rysek np na okularacg przykładowo, jakieś pomysły, z góry dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Mozna kupic i przetestowac cos takiego: (oczywiscie nie odrazu na zegarku) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=56489035 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Moj kolega to testowal na komorce i w sumie jest zadowolony, pewnie ze lepszy efekt bylby z nowym wyswietlaczem ale mysle ze ogolnie efekty zadowalajace!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 (edytowane) o ile "szkielko" nie jest ze szkla ;) wtedy chyba tylko wymiana pozostaje... Edytowane 6 Lipca 2005 przez artur.c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Jak masz drobne ryski polecam DISPLEX - działa i kosztuje od 10 zeta wzyż w zależności od pojemości opakowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Trzebalo kupic Casio pelen bajerow + nierysujaca sie szybka szafirowa :] Nie mam ani jednej ryski, choc diamentem po nim szkryfać nie probowalem :P Moze wymien to szkielko w serwisie:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 u zegarmistrza, gdzie naprawiam zegraki, likwidacja wszelkich rysek to koszt 1zl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 mój zegarek to ten model co odbiera sygnał od przekaxnika w berlinie i sięsam ustawia, 24 strefy czasowe, funkcji od *** a szafirowego szkął jużniedali :D:D , niesą to jaieś super wielkie rysy ale mnie denerwują:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...