mongothealien Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Witam. Musze postawić na 486 windę 95. Mam oryginalną licencję i płytę, która jest, delikatnie rzecz ujmując porysowana... Wyskakują mi błędy CAB'ów więc muszę zdobyć nowy nośnik. Dobra, teraz pytanie (do moderów - legalne): zna ktoś miejsce w sieci gdzie znajdę ISO win95 PL OSR2? Jeżeli ktoś ma tą płytę, byłbym wdzięczny za porcję rarów na mojego maila mongothealien@gmail.com Z góry serdecznie dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 podaj inny mail na ten nie idzie wysłać (w mailu zwrotnym od gmail pisze illegal atachment) najlepiej załóż w o2.pl bo też tam mam i będzie szybciej!!! Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 A nie lepiej zassac z sieci BT, ed2k, FastTrack? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 mongothealien@wp.pl - 256 MB wolnego mongothealien@o2.pl - nowiutkie, założone specjalnie dla Ciebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 (edytowane) mongothealien napisał(a): 1533364[/snapback] no mówiłem ze będzie szybciej :D na o2 wysyłka 13mb trwa 20sekund :) ps. napisaliśmy posta o tej samej godzinie i nie zauważyłem :D Edytowane 6 Lipca 2005 przez danioX4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 ok, wszystkie części wyslane :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...