stempel007 Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Witam Mam problem.. Zmieniam pamięci i nie wiem dokładnie, które wybarć. Zastanawiam się nad dwoma modelami: Twinmosy http://allegro.pl/show_item.php?item=56424663 Samsungi http://allegro.pl/show_item.php?item=56383374 Chcę kupić dwie sztuki ktorychś z tych pamięci. Mogę rozważyć inne propozycje Ramu. Potrzebuję pamięci dobre do podkręcania. Mój komputer to: Athlon Xp 2500+ Barton Gigabyte ga-7va XpertVision 9800se Proszę o szybką odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Twinmosy, ale chyba na tej aukcji juz nie kupisz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stempel007 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 (edytowane) Słyszałem że jak się trafi na dobre Samsnugi to można ostro kręcić. Ale jeśli Twinmos to Twinmos. Do jakiego fsb można podkręcić te Twinmosy?? A te http://allegro.pl/show_item.php?item=56383246 infineony jak by sie sprawowaly w OC? Edytowane 7 Lipca 2005 przez stempel007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Samsungi sie kręca ale TCCD ;) NIe da sie powiedzieć jak kręcą sie dane pamieci, dla kazdego egzemplarza OC moze być inne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Samsungi sie kręca ale TCCD ;) NIe da sie powiedzieć jak kręcą sie dane pamieci, dla kazdego egzemplarza OC moze być inne 1534596[/snapback] nie koniecznie stare samsungi tccc tez calkiem ladnie szly:) a twinmosy to zalezy na jakich kosciach moze z 220-230 pojda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 samsungi chodza tccc chodza podobnie do d43 ale sa troszke slabsze, a twin mosy wcale nie sa takie dobre!! chyba ze sie trafi na winbondach to juz tylko napiecie ponad 3v i pieknie sie kreca:) wiec nie oplaca sie kupowac zwyklych twinmowos na jakichs dziwnych kosciach bo tez wywalone pieniadze za firme:/ pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Twinmosy sa stosunkowo tanie, a kręcą sie nie najgorzej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 kup samsungi są dobre kolesie kupowali od tego faceta te kości da się wyciagnąć 250mhz cl3-3-4-3-8 1T a ja mam samsungi 256mb na tccc i idą na 260mhz cl3 3-4-3-8 1t 2.5v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...