Gość eminemtwo Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 (edytowane) Mam pewien problem. Mianowicie teraz mam Neostradę+ 512 i nie jestem zadowolony (bardzo "RÓŻNE" transfery). I mam pytanie: jaki typ łącz gwarantuje największą gwarancję prędkośći (xDSL, ISDN, Satelita, itd...). Mieszkam w Łodzi w domku jednorodzinnym (a to już problem....) - co polecacie w mojej sytuacji? Najlepiej bez limitu, ale jeśli będzie to rozsądny limit to może być... PS. Wiem, że mogłem "podłączyć" się pod jakiegokolwiek innego posta o necie w Łodzi, ale one są już strasznie "zapchane" (czyli lepiej założyć nowy). Edytowane 6 Lipca 2005 przez eminemtwo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Zaden nie zagwarantuje ci predkosci maksymalnego poniewaz jest to niewykonalne. Wszystko przeciez zalezy od tego skad sciagasz, jakie lacza sa po drodze, jaki jest ruch na tych laczach itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Parówkowy_Skrytożerca Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 mozesz sobie jedynie wykupic jakieś łącze z CIRem :) i będziesz miał 100% transfer non stop - ale tylko do serwera dostępowego twojego prowidera :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...