Trendzik Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 No właśnie, na jakie uczelnie/kierunki/specjalizacje się wybieracie ?? Matura za nami, więc trzeba teraz gdzieś iść na studia. Ja złożyłem na Uniwerek na Europeistyke , oraz na Zarządzanie i Inżynieria Produkcji (specjalizacja logistyka)! Jeżeli się dostane na oba to wybiore nr. 2 ;) (choć moja matura jest średnia i oceny na świadectwie ukończenia liceum też mam średnie) A wy ?? Gdzie się wybieracie ?? ps. Najlepiej piszcie też w tym temacie, po ogłoszeniu wyników, kto się dostał na studia i gdzie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 jak dobrze pojdzie to w te wakacje bede magistrem politologii i zaczne studia informatyczne inzynierskie 4ro letnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 juz taki temata byl ;P administracja na uj na 3 roku drugi kierunek chyba stosunki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Hmm, wy chyba nie zrozumieliscie tematu. Temat jest dla maturzystów, którzy zdawali w tym roku !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 informa/zarzadzanie/matematyka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 szkoła główna handlowa, warszawa 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Filologia angielska (Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie lub PWSZ u mnie w mieście) :D czemu ??? bo tam nie ma matematyki :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 filologia angielska /kolegium karkonoskie/ ekonomia /akademia ekonomiczna/ - kierunek wybiera sie po 2-gim roku wolalbym to pierwsze, zobaczymy... moze sie uda ;) wyniki byly calkiem ok, czeka mnie jeszcze rozmowa kwalifikacyjna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 madek: co masz zamiar robic po studiach? tzn. na jaka prace mozna liczyc po takich studiach [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Generalnie jest to nauka pod zawod nauczyciela, ale mi bardziej chodzi o umiejetnosc swobodnego operowania tym jezykiem, a to przyda sie w poszukiwaniu pracy niekoniecznie w Polsce ;p Nie stac mnie na jakies prywatne lekcje, wiec zawsze to jakies wyjscie zwlaszcza ze nauka angola sprawia mi przyjemnosc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Generalnie jest to nauka pod zawod nauczyciela, ale mi bardziej chodzi o umiejetnosc swobodnego operowania tym jezykiem, a to przyda sie w poszukiwaniu pracy niekoniecznie w Polsce ;p Nie stac mnie na jakies prywatne lekcje, wiec zawsze to jakies wyjscie zwlaszcza ze nauka angola sprawia mi przyjemnosc ;] 1534452[/snapback] A ile tak średnio dziennie uczysz się , i z czego korzystasz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Hmm, wy chyba nie zrozumieliscie tematu. Temat jest dla maturzystów, którzy zdawali w tym roku !! 1533609[/snapback] zrozumialem abrdzo dobrze, w tym roku zdawallem nowa mature i w tym roku zdalem na UJ, wiec o co chodzi ? ( na uj liczyl mi sie tylko egzamin) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...