poca Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 :!: Dzisiaj kupiłem sobie Gainward GeForce3 PowerPack!!! (GF Ti / 450 64 Mb, 4.0 ns DDR & TV) Po zainstalowaniu driverów (WinXP) z CD dołączonego do karty coś się zaczeło walić. Po włączeniu 3D Marka 2001 pojawia się komunikat " 3DMark2001 requires a DirectX 8 compatible 3D accelerator". Po instalce DX8.1 (mam Win XP). Problem wciąż się pojawia. Chciałem spróbować z NOLF`em 2. Ale pojawiał się jakiś komunikat żebym wyączył D3D emulation mode. POMOCY !!!!! Mój PC: AMD Althlon 800 Mhz, 384 SDRAM, 20 Gb, płyta główna K7T Pro 2 (MSI) Pocahontas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 IMHO - format dobry na wszystko. :wink: Poprostu musisz przeinstalowac winde bo stery ze starej karty kloca sie z nowa i tyle. Pozdrowka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Jaką karte miałeś przedtem? Używałeś Detonator-Destroyera czy walnąleś nowe stery z CD na tamte stare? Jeżeli nie chcesz reinstalki to możesz powywalać pare rzeczy z rejestru (za każdym razem gdy tam zaglądam to są później problemy :roll:). Krótko mówiąc wszystko co Ci się kojarzy ze stara kartą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...