kuki1989 Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 mam radka 9600 128/128 sapphire który standardowo ma sam radiator bez wentylatora i podczas grania strasznie sie grzeje (raz nawet na ekranie wyskoczyły kropki) mam zamiar zmienic chłodzenie i znalazem na allegro oferte chłodzenia z r9800pro ale nie wiem czy wejdzie na moijego radzia, o to link do aukcji: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=56186606 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Zaloz na radiator jakis cichy wentyl 80mm np Arctic cooling i bedziesz mial spokuj. Niskie temperaturki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trepcia Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Tamto chłodzenie z allegro powinno pasować.Albo zrób, tak jak mówił mib.Wentylatory Arctic'a są ciche,w miarę wydajne i tanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 wimiary radiatora to 40x40 ale ja nie weim jak mam zaontowac taki wentylator??? niech mi ktos pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu_12 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Musiałbyś sciągnąc orginalny radiator i założyć ten. (wuem , ze pisze choćby to było łatwe ale sam mam problem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 a nie dało by sie przykleic wentylator go orginalnego radiatora np. kleje super glue??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trepcia Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Przykleić możesz ale szturchniesz troche kompem i wentylator może spaść.Ale możesz zrobić tak: kupujesz wentylator Arctica, dostajesz w komplecie śruby, jedną z nich bierzesz i przykręcasz wentylator do końca radiatora a resztę przyklejasz super glue.Super glue spowoduje, że wentylator nie bedzie się przesuwał na boki a śrubka, że wentylator nie spadnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skawin Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 A czy nie lepiej przykleić na pamięci radiatory i na te radiatory przykęcić wentyla? Chyba prościej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...