Khunu Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 To co w temacie. Co to jest cel 566E i jak się będzie kręcić oraz jak się na tejpłycie robi clear CMOS? Mam wielką ochotę, żeby podkręcić to trochę ale nie wiem, czy jak zwalę to jak znajdę zworkę której nie ma. I co to jest to "E"??? Chodzi na fsb 66. Jak coś wiecie o jednym albo o drugim to piszcie!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 co do litery to nei wiem co to jest E ale plyta jest spoko moj bra ja ma ja za to mialem celak 566 i moge powiedziec zebys bral clka na napiecie 1.7V to przy dobrym chlodzeniu (niekoniecznie wodnym) na fsb 133 pojdzie a wtedy bedzie maszina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Dobra, a jak na tym zrobić "Clear CMOS" jak się coś nie uda??? Jakakolwiek odpowiedź mile widziana! Jak nie wiecie to chociaż o procku opowiedzcie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Jak nie masz zworki do klarowania biosu to musisz wyciągnąć baterię na około 10 minut (przy wyłączonym kompie). :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 bierisz nstrukcje i szukasz zworki ewentualnie nie ma zworki tylko takie glowki z cyna trzeba je zlonczyc i wcisnac power wyciaganc kabel i gotowe dokladnie tak samo dziala jak zworka tylko ze samej fizycznej zworki moze nie byc ale w instrukcji jest piknie napisane dize szukac a na plycie tesh jest podpisane poza tym w asusach jak podkrecisz ze nie wstaje to robisz reset i przywraca nominalne ustawienia mozna tego wysluchac z pc speekera odpalacz to takei ciche 2 gluche pykniecie sa jezeli ich nei ma to po okolo 10-15s jest przywrucenie poprzednich ustawieni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Wszystko pięknie tylko płyta jest "bezzworkowa" a instrukcja jest po rusku, dlatego pytam ludzi którzy mieli bądź mają tą płytkę. Mimo to dzięki za chęci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 dobra tojeszcze tak wejdz na asus.com.pl pozniej bedzie po anglijsku ale znales prodto na ftepeie mozna manuala do plyty co w zasadzie jest instrukcja casla ksiazeczka w pdf jak nei ma zworek to tak jak u mnei to przy baterii beda tylko lepki i CLRTC to zewrzecz i masz cleer cmos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...