tomcyk Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Właśnie mógłbym prośic o opinie uzytkowników 98?Bo zastanawiam sie czy warto wrócić na stare śmiecie:)A juz od dawna używam XP.... Napiszcie czemu warto jest się przesiąśćz xp na 98se:) Dzieki Szacuneczek ps.nie piszcie prosze ze było, bo nie mam czasu sprawdzac bo mnie sie system kisi.... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Dlaczego? Bo jest ladniejszy(xp nie podoba mi sie), nie jest przebajerowany, i wg mnie to jest sciema ze xp jest stabilniejszy. Ot dlaczego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Dlaczego? Bo jest ladniejszy(xp nie podoba mi sie), nie jest przebajerowany, i wg mnie to jest sciema ze xp jest stabilniejszy. Ot dlaczego. nie jest sciema , bo tak jak 2k jest na lepszym jadrze (nt5) ile razy srednio ci sie wiesza 98 na tydzien ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 właśnie co jest stabilniejsze??? (troche głupie pytanko)i czy jest różnica w wydajności (patrz moj opis) Prosze piszcie bo mnie juz tu trafia(ledwo mnie to chodzi):( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Na xpku nie chodza niektore gierki i programy, ale 'dla chcacego nic trudnego' (emulatory). Oczywiscie XP jest stabilniejszy i lepszy, np. jak cos (gra, prog.) sie wywali, to u mnie w 95% tylko sam program sie wywali a winde da sie uratowac. Jesli nie masz problemow ze sprzetem to zostan przy XP. Nalezy pamietac ze to wciaz jest windows i lubi formaty i reinstalacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Inastalowałem xp 2 miechy temu do dzisiaj ani jednego zwisu 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Najlepsze rozwiązanie to dwa systemy (IMHO) znikają wtedy wszystkie problemy i zawsze mamy wybór :) ile razy srednio ci sie wiesza 98 na tydzien ? 0 razy :mrgreen: a system instalowałem rok temu. 98 i XP działają super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Właśnie mógłbym prośic o opinie uzytkowników 98?Bo zastanawiam sie czy warto wrócić na stare śmiecie:)A juz od dawna używam XP.... Napiszcie czemu warto jest się przesiąśćz xp na 98se:) Dzieki Szacuneczek ps.nie piszcie prosze ze było, bo nie mam czasu sprawdzac bo mnie sie system kisi.... :cry: Czy warto przesiąść sie z XP na 98 ??? NIE WARTO wogole nie warto sie przesiadać. Taka lipa ze daj spokoj. Po wyłączeniu fify i jak chce zagrac w elastomanie to error wyskakuje a jak biore uruchom ponownie bo prubie uruchomienia elmy to wyskakuje RUNDLL32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Mialem przez miesiac WinXP. Gry - nie bylo sensu w ogole grac. Moze i uruchamial sie szybciej, ale poza tym zadnych zalet w nim nie dostrzeglem. Wrocilem do 98se i nie przeszkadza mi fakt, ze jest "mniej stabilny". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 najlepiej to miec 98se i win200 a nie xp pocholere te skory kopane tylko zwalniająi ram zabieraają a win 2000 na sp3 jest najstabilniejszyz tych wszystkich Windowsówi sie wogole niezamula a xp po 3 4 miechach chodzi ociezale, a win200 pogina ciagle taksamo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Tak to jest argument nie do zbicia, każdego przekona :wink: :lol: pocholere te skory kopane tylko zwalniająi ram zabieraają Dajcie już z tym spokój przecież to można wyłączyć :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 powiem tyle: mam juz dosyc dlugo xpeki.pro , i nie wieszaja sie praktycznie wogole , z zadna gra nie mialem jeszcze wiekszego problemu (pomijam znalezienie i sciagniecie pacza do gta3 w 5minut itp) i wcale mi po paru miesiacach nie chodzi ociezale. a masz wieksze mozliwosci konfiguracji systemu i dostosowania go wg. swojego widzimisie (nie chodzi tu bynajmniej o wyglad) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 A ja mam Win2k i Win98SE i wszystko byloby pieknie gdyby nie pewna sprawa. Mianowicie win2k i czasami win98se resetuje sie niewiadomo skad i dlaczego, tzn nagle jest czarny ekran bez zadnego bluescreena nawet... czyli wnioskuje ze wina jest w sprzecie? mam starą obudowę, stary zasilacz a w miare nowy procesor i plytke, moze to jest przyczyną? za male chlodzenie?? doradzcie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 A istnieje taka możliwość żeby mając juz Xp zainstalowac na innej patrycji 98se?-bo z tego co mnie sie widzi to chyba nie:) Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 http://www.howto.pl/show.php3?query=show&ajdi=10 Nie próbowałem tego ale powinno działać. Spróbuj i napisz czy się udało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 A istnieje taka możliwość żeby mając juz Xp zainstalowac na innej patrycji 98se?-bo z tego co mnie sie widzi to chyba nie:) Szacuneczek Ja zrobilem tak ze zainstalwoalem win98se a potem win xp (nie ruszalem wczesniej wn xp i wszystko mykanlo bo config win xp zostal nienaruszony :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 uuoo!Pompej to niezły myk jest..Jak tylko znajde chwilke to zabieram sie do roboty(musz skombinować jeszcze fdd:) Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 A czy ktos odpowie moze na moje pytanko? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 A czy ktos odpowie moze na moje pytanko? :? Ja obstawiam zasilacz przy Athlonie może stary niewyrabia, ew. jeśli masz wysokie temp może być zle założony radiator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moszna_Brothers Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Witam. Apropos ZWISÓW. Miałem ten system przez miesiąc i razem z nim ZWIS MĘSKI OZDOBNY. Nie zdążyłęm temu OS sie przyjżeć bo go usunąłem aby zwis mnie opuścił razem z nim ale słyszałem opinie innych że jest to tylko nieudana nakładka graficzna na WIN2000. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 hmm, ja mam niby 98 i xp, ale 98 sie u mnie kfasi na maxa, czytalem gdzies na forum ze nie obsluguje poprawnie 768, ale moze to tylko plotki (gierki nie ruszaja albo wychodza na pulpit, w 3dstudio jakos tak dziwine obraz sie zamauje, itp)...a xp...hmm, od wrzesnia bodajze nie zawiesil sie jeszcze z 'wlasnej winy' (huehue), tylko jesli cos zakombinowalem za bardzo z ustawieniami w biosie (timingi itp).czyli ogolnie: polecam xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...