WooDzu Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 mam taka propozycje aby zalozyc nowe forum, w ktorym bedzie mozna zamiescic ogloszenie o prace dla informatykow/programistow oraz ogloszenie wspolpracy np przy tworzeniu jakiegos serwisu informacyjnego lub pomoc przy rozbudowywaniu juz istniejacych, takie cosik jak np maja na pclab jesli temat juz byl, prosze modera o zamkniecie, a jezeli wpisalem w zlym msc prosze o przniesienie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Giełda -> inne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Ja uwazam, ze kolejnne rozdrobnienie forum w niczym nie pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 A ja uwazam, ze zamkne temat . MOzna cos wykombinowac w dziale Gielda, ale paranormalnego link wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 W sumie nie głupi pomysł. Te forum jest naprawdę wielkie i znane. Mogło by to pomóc znaleźć ludziom pracę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Ale jest coś takiego w dziale Giełda -> Inne. Tam można wpisywać oferty pracy i współpracy. Czego jeszcze można chcieć? Czekam na propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Ale jest coś takiego w dziale Giełda -> Inne. Tam można wpisywać oferty pracy i współpracy. Czego jeszcze można chcieć? Czekam na propozycje. Trzeba rozreklamować ten dział Giełda -> Inne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...