Yeti Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Jest taki ktos, ktory "przerabia" kobiece ciało. Mianowicie robi monochromatyczne fotografie a nastepnie do danej czesci ciała dorysowuje jaks scenke, tak ze widac tylko kontury, a wypelnienie jest czarne. Przykładowo moze być to wedkarz spuszczajacy wedke do pepka, albo 2 gosci podczas safari, gdzie biegnie na nich lew z sawany - włoskow wzgorka wenus. Zatem - wie ktos o kim mowie? (najlepiej z linkiem) Dodam ze kiedys trafilem na to na forum, ale za chiny nie wiem jak to odnaleźć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuNsHinE Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 (edytowane) Chyba chodzi Ci o www.bodyscapes.com !! Edytowane 6 Lipca 2005 przez SuNsHinE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 proponuje lekturę .PSD, takie czasopismo o PhotoShop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Jest taki ktos, ktory ... Ten ktoś to grafik komputerowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Ani grafik, ani dorysowuje. Zwłaszcza, ze zaczął w '76r. BODYSCAPES are NOT double exposures. Nor are they the result of computer montage. These unique landscapes are created by photographing toys and miniature “people” directly on the human body. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 eee tam jaki znowu grafik, ja umiem dużo trików w photoshopie (najwięcej z wizualnym tuningiem samochodów) a za żadnego grafika się nie uważam. takie rzeczy może zrobić każdy jak trochę nad photoshopem przysiądzie, a jak to kogoś interesuje to będzie łatwiej. najłatwiej będzie jak się znajdzie jakąś strone ze wskazówkami do photoshopa ;) nie trzeba być grafikiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Chyba chodzi Ci o 1533953[/snapback]O to mi wlasnie chodzilo ;] Dzikie wielkie. A co do reszty - nie wiedzialem jak on to robi ale jak widac opis dalem dobry skoro dostalem odp B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 eee tam jaki znowu grafik, ja umiem dużo trików w photoshopie (najwięcej z wizualnym tuningiem samochodów) a za żadnego grafika się nie uważam. takie rzeczy może zrobić każdy jak trochę nad photoshopem przysiądzie, a jak to kogoś interesuje to będzie łatwiej. najłatwiej będzie jak się znajdzie jakąś strone ze wskazówkami do photoshopa ;) nie trzeba być grafikiem :P 1534244[/snapback] Możesz zapodać jaką stronke i przynajmne jakąs twoją grafike :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 strone nie, ale moge ci przeslac fotke jak ostatnio kumplowi stuningowałem ciemnoniebieskie punto w photoshopie o ile ja gdzies jeszcze mam. zainteresowany ? podaj maila jak coś, albo moge ja wrzucić na serwer i podać linka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 strone nie, ale moge ci przeslac fotke jak ostatnio kumplowi stuningowałem ciemnoniebieskie punto w photoshopie o ile ja gdzies jeszcze mam. zainteresowany ? podaj maila jak coś, albo moge ja wrzucić na serwer i podać linka 1534620[/snapback] Czego strone nie możesz podać , wyslij na kamilo23[wpisz tu małpe].tlen.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 (edytowane) bo nie mam strony, a po co mi takowa ? to jest nudne, fajne jest tylko przerabianie samochodów... no i takie rzeczy się przydają jak się chce coś poprawić na swoim zdjęciu itp. po prostu praktyczna wiedza... poszedł mail z zalacznikiem na twoj adres Edytowane 7 Lipca 2005 przez Smalec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 bo nie mam strony, a po co mi takowa ? to jest nudne, fajne jest tylko przerabianie samochodów... no i takie rzeczy się przydają jak się chce coś poprawić na swoim zdjęciu itp. po prostu praktyczna wiedza... poszedł mail z zalacznikiem na kamilo23@tlen.pl ;) cos ci sie ten adres dziwinie napisał :| 1534933[/snapback] weż usun mój adres bo ktoś mi spama wyśle [dlatego tak go napisałem ] Fajny punciak :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 weż usun mój adres bo ktoś mi spama wyśle [dlatego tak go napisałem ] Fajny punciak :D :D 1535040[/snapback] Nic nie chce mówić - wpisz w google swoj email ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 usunalem. PS. punciak był zrobiony z takiego zwykłego normalnego wiesz, a ja nie jestem zwolennikiem robienia samochodów ala szybcy i wściekli... kumpel mnie poprosił o lekką sugestię poneiważ chciał subtelnie przerobić samochód ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Nic nie chce mówić - wpisz w google swoj email ;) 1535045[/snapback] To były dawne czasy z grupami dyskusyjnymi teraz już jestem bardziej uwazny A co do spamu to nie dostaje bo się zabezpieczyłem :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 kamilo23 to moze ty wciepniesz na jakis serverek z chęcią bym zobaczył Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Smalec, wrzuc to na imageshack albo photobucket, tez jestem ciekaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 i ja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 nie ma się czym chwalić... (pewno zaraz jakiś szpecjalista mnie zjedzie że się nie znam i to wogóle sam szit) ale ja podkreślam ze sie tylko w to bawie i tak orientacyjnie kumplowi przerobiłem... proszę bardzo : http://i7.photobucket.com/albums/y260/szmalec/paczo1.jpg na moim koncie na photobuckecie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Powiedz mi tylko czy tylne lampy robiłeś, czy znalazłeś, czy już takie były :] Iiiii... może zrobimy jakiś tweak vt contest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 lampy były kupione przez mojego kumpla i były już w czasie robienia zdjęcia, ale były czerwono-białe ;) ja użyłem desaturate ponieważ takie jasno-szare w samochodach mi się najbardziej podobają :P imo uważam że lekko przesadziłem malując końcówkę tłumika... ale oprócz tego to mi się podoba, jest w moim guście co do twojego pomysłu z vt, jestem za ;] chociaż jakiś czas już się w to nie bawie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 nienajgorsze, choc wiele roboty nie miales.|| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 nie ma się czym chwalić... (pewno zaraz jakiś szpecjalista mnie zjedzie że się nie znam i to wogóle sam szit) ale ja podkreślam ze sie tylko w to bawie i tak orientacyjnie kumplowi przerobiłem... i ale oprócz tego to mi się podoba, jest w moim guście nienajgorsze, choc wiele roboty nie miales nie podoba mi sie 50 spojlerów, fioletowo żółte kolory i tłumik 2 razy szerszy od mojej ręki ;) poza tym pisałem że to orientacyjnie i w moim stylu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 A masz gdzieś do tego jakieś HOW TO? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 no właśnie uczyłem się tego na jakiejś stronie internetowej... ale adresu sobie za chiny nie przypomne. pamietam że znalazłem link w FAQ jakiegoś polskiego forum tuningowego, w dziale Virtual Tuning... to wszystko co moge doradzić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 poszukaj na forum tuning.pl tam duzo tego jest pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 (edytowane) o, właśnie możliwe że to właśnie było na tym forum. szukaj w FAQ w dziale VT Update : http://digimods.co.uk/tutorials/tutorials.htm to stąd czerpałem całą swoją wiedzę na temat VT :P polecam stronke, najlepsze na jakiej byłem Edytowane 8 Lipca 2005 przez Smalec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 tutaj można wrzucać fotki => FROG IMAGE HOSTING Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...