LukeSky Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Witam! Mam taki problem: Trochę kombinowałem z DirectX`ami. Usuwałem programem DirectX Eradicator 2.0 i wgrywałem inne. Teraz nie chce mi się wgrać żaden DirectX. Przy każdej instalacji niby wszystko dobrze, ale wcale nie ma komuniktów instalacji (tych "lecących pasków") tylko od razu komunikat, że wszystko dobrze się wgrało, a próbowałem już wszystkie wersje zaczynając od 7 po 9.0c. W tej sytuacji Windows 2003 nie wykrywa żadnego DirectX`a. Był bym bardzo wdzięczny gdyby ktoś mi pomógł, bo nie chce znów formatować dysku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 u mnie niestety skonczylo sie reinstalem systemu. probowalem wszsytkiego, nadpisywania, recznej rejestracji bibliotek itp - nic. zwalilem sprawe przy ktorejs z kolei zmianie sterownikow do grafiki, cos przelaczylem, cos odinstalowalem i przywitalo mnie 800*600 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeSky Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Dałem sobie już z tym spokój i wgrałem WinXP. Wszędzie szukałem w necie i nikt nie znalazł na to pomocy. Ale zauważyłem, że jak się wgra SP1 to DirectX głupieje. Zrobiłem reinstalke i było dobrze do czasu wgrania SP1, więc tu widzę przyczynę. Ale kto przecież będzie żył bez ulepszeń systemu :lol: Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...