tw_psycho Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 http://allegro.pl/show_item.php?item=57230201 - Mastah-Lamia taki moze byc? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 No dobry, ale czemu ty takie tanie zasiłki tylko chcesz?? Chcesz znowu wymieniać, jak zmienisz proca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 (edytowane) Na zasilaczu sie nie oszczedza jak juz ci napisalem w poprzednim poscie . Zasilacz jest dobry ,ale nie na dluzsza mete! Lepiej chyba uzbierac i kupic raz a porzadnie. I nie ryzykowac niepotrzebnie nieprawdasz :wink: Edytowane 11 Lipca 2005 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@weł m Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Heh, dobre dobre :) Ja bym nie ryzykowal nowki karty tylko dlatego, aby zobaczyc czy zasilka pociagnie :P pozdro 1539723[/snapback] Właśnie mam ten sam problem. Obecnie posiadami zasilacz Codegen 300W a na oku kartę graficzną Gigebyte Radeon 9600 PRO(specjalnie do GTA San Andreas i też do innych gierek-trzeba cos robic w wakacje :-)). I nie wiem czy ten sprzęt moj zasilaczy wytrzyma? POZDRO!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 No nie wiem nie wiem radziełbym Ci go wymienić na chiewteca 360... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tw_psycho Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 (edytowane) grzybek - proca wymieniac nie bede, bo pod soket 462 nie ma silniejszych procow. Jezeli bede proca wymienial, to razem z plyta, a wtedy sila rzeczy pojdzie zasilacz. Devil - Niby tak, ale moje fundusze wynosza 320 zl; za stara karte mysle ze dostane w granicach 150zl, co daje w sumie 470; 30 czy tam 40 zl mi starszy dolozy, ale jezeli mu powiem zeby mi kupil dodatkowo zasilacz za 200 zl to juz jest zupelnie inna gadka. Jeszcze te 60-70 zl, powiedzmy do 100zl na zasilke ujdzie, ale wiecej... rozumiesz... to nie takie proste. Dlatego szukam zasilacza w cenie nie wyzszej niz 100zl, a im tanszy tym lepiej. Mysle za rok - dwa uzbieram na nowa plyte z procem, wtedy kupie zasilacz; takze nie bedzie to zakup na cale zycie, tylko na pewien czas. Edytowane 11 Lipca 2005 przez -Paluch- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 A ten za 99 Huntkey 300W powinien styknac bez problemow. Widzialem u kumpla na Athlon XP 2500 + Radek 9800SE do tego podkrecony i napiecia trzyma ladnie zadnych restartow :wink: Wszystko w najlepszym porzadku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x3n Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 jak ma byc tanio - to minimum Fortron z Allegro, albo ModeCom 350GTF... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tw_psycho Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 http://allegro.pl/show_item.php?item=57069413 http://allegro.pl/show_item.php?item=56553883 ktore wybrac? msi czy sapphire? czym sie roznia? czemu jest 30zl roznicy miedzy nimi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picus Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 1541750[/snapback] No a nie widzisz roznicy? Popatrz sobie na taktowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tw_psycho Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 hmm pierwsza rdzen: 378 pamiec: 676 druga rdzen: 380 pamiec: 680 no widze cale 2 mhz na rdzeniu i cale 4 mhz na pamieci... i za to trzeba doplacic 30zl? no chyba ze ta drozsza sie lepiej podkreca.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 bierz Sapphire 1 lepsza firma 2 24 miesiecy gwaracji a na MSI 12 3 Sapphire sa fajne hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michau123 Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 kup sobie radka 9550 niezle sa do oc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picus Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Ale pamietaj, jak wezmiesz r9800 pro, to zyj z myślą, że bedziesz mial bombe zegarową ( zasilacz ) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tw_psycho Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 kupie zasilacz ktory napisalem... napisaliscie mi ze taki moze byc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picus Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 kupie zasilacz ktory napisalem... napisaliscie mi ze taki moze byc. 1543418[/snapback] Hmm, najlepiej wez tagana 420, zauważ ze masz aż 6 napedow, bartka wykreconego i dotego jeszcze chcesz radzia 9800 pro. Jezeli masz wątpliwosci pogadaj z benito, z tego co przeczytalem przez pol roku, chłop zna sie na zasilkach bardzo dobrze, i ci doradzi jaką zasilke dokupic do tego sprzetu. Takie jest moje zdanie, i naprawde nie życze ci zlego. Po to jest te forum, aby wybrac sprzet taki, aby bylo wszystko tip top. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tw_psycho Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 (edytowane) dysku jednego sie pozbylem, a nagrywarke cd mam niepodlaczona (bo nie ma gdzie i po co?). Cztery napedy, zapomnialem tylko zmienic podpis. No ale fakt faktem, ze dosc duzo mam podlaczonych uzadzen. Dobrze, napisze do niego i sie zapytam. Edytowane 13 Lipca 2005 przez -Paluch- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...