Skocz do zawartości
tw_psycho

Jaka Wybrac Karte Graficzna?

Rekomendowane odpowiedzi

Na zasilaczu sie nie oszczedza jak juz ci napisalem w poprzednim poscie . Zasilacz jest dobry ,ale nie na dluzsza mete! Lepiej chyba uzbierac i kupic raz a porzadnie. I nie ryzykowac niepotrzebnie nieprawdasz :wink:

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, dobre dobre :) Ja bym nie ryzykowal nowki karty tylko dlatego, aby zobaczyc czy zasilka pociagnie :P pozdro

1539723[/snapback]

Właśnie mam ten sam problem. Obecnie posiadami zasilacz Codegen 300W a na oku kartę graficzną Gigebyte Radeon 9600 PRO(specjalnie do GTA San Andreas i też do innych gierek-trzeba cos robic w wakacje :-)). I nie wiem czy ten sprzęt moj zasilaczy wytrzyma? POZDRO!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

grzybek - proca wymieniac nie bede, bo pod soket 462 nie ma silniejszych procow. Jezeli bede proca wymienial, to razem z plyta, a wtedy sila rzeczy pojdzie zasilacz.

Devil - Niby tak, ale moje fundusze wynosza 320 zl; za stara karte mysle ze dostane w granicach 150zl, co daje w sumie 470; 30 czy tam 40 zl mi starszy dolozy, ale jezeli mu powiem zeby mi kupil dodatkowo zasilacz za 200 zl to juz jest zupelnie inna gadka. Jeszcze te 60-70 zl, powiedzmy do 100zl na zasilke ujdzie, ale wiecej... rozumiesz... to nie takie proste.

Dlatego szukam zasilacza w cenie nie wyzszej niz 100zl, a im tanszy tym lepiej. Mysle za rok - dwa uzbieram na nowa plyte z procem, wtedy kupie zasilacz; takze nie bedzie to zakup na cale zycie, tylko na pewien czas.

Edytowane przez -Paluch-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupie zasilacz ktory napisalem... napisaliscie mi ze taki moze byc.

1543418[/snapback]

Hmm, najlepiej wez tagana 420, zauważ ze masz aż 6 napedow, bartka wykreconego i dotego jeszcze chcesz radzia 9800 pro. Jezeli masz wątpliwosci pogadaj z benito, z tego co przeczytalem przez pol roku, chłop zna sie na zasilkach bardzo dobrze, i ci doradzi jaką zasilke dokupic do tego sprzetu. Takie jest moje zdanie, i naprawde nie życze ci zlego. Po to jest te forum, aby wybrac sprzet taki, aby bylo wszystko tip top. pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dysku jednego sie pozbylem, a nagrywarke cd mam niepodlaczona (bo nie ma gdzie i po co?). Cztery napedy, zapomnialem tylko zmienic podpis. No ale fakt faktem, ze dosc duzo mam podlaczonych uzadzen.

Dobrze, napisze do niego i sie zapytam.

Edytowane przez -Paluch-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi