MaKaR Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 mam pytanie z coolerem na mój proc dostałem takie małe coś podobnego do strzykawki jak to otworzyłem to w srodku była jakaś biała maż co to jest na strzykawce były takie dane Thermal Conductivity:>7.5/m-k thermal resistance:> 0.06 C-in(do kwadratu)/W Kto wie co to jest ?????????????????????????????????????????????????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 LOL To jest biała pasta termoprzewodząca, ktorą smarujesz procesor i nakładasz radiator. Pamiętaj aby nie posmarować za grubą warstwą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 To pewnie jest pasta do twojego proca (sądząc po kolorze to silikon). Nie smaruj tym proca tylko kup sobie Arctic Silvera ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 a tak mniej więcej ile pasty nałożyć i czy to jest jakaś żeśka pasta czy jakaś o kant [gluteus maximus] rozbić aha i jeszcze jedno czym nasmarować wiatrak od mojej rivki bo tak żeży że w końcu mnie coś strzeli i ją prezz okno wyrzuce :evil: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 No racja. Silver będzie lepshy ale musisz na to wydac dodatkowe 30zł. Ja mam proca posmarowaną biała pastą Titana i chodzi na 45stopni. Rivke możesz posmarować ta białą mazią. Srebrną nie radze się bavić bo jeszcze karte zepsujesz. Smarujesz cienką wartwe na całej powierzchni. Tak że moze troche prześwitywać kolor jądra procesora (rdzenia karty). Ta pasta jest raczej ześka. Nie sądze aby miała jakąś date ważności czy coś w tym stylu. U mnie leży ta z Titana odpieczętowana jush od kilku 2 mies. i nic się z nią nie dzieje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 ja mialem posamrowanego titanem, a odkad mam as3 jestem hepi :D titan suxx inne biale tesh!!! kup as 3 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Hehe. Znalazłem jeszcze jedną paste Titana u siebie na biurku. Nowiutką w pudełku po jakimś coolerze. Oznaczenia TTG-S104 Silver Cream, dobra ona? Chyba zaraz coś nią posmaruje ... :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...