Flo3 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 (edytowane) http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/spanish.php futro z norek, a co z norkami -> temat z board cs, ale mysle, ze powinniscie to zobaczyc; co za ludzie zyja na tym swiecie, takich to tylko ^%*^&^ać, moze niektorym osobom odechce sie kupowania futerek po tym filmie UWAGA: film zawiera sceny przemocy wobec zwierząt Edytowane 7 Lipca 2005 przez Flo3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 przegięcie :blink: tak samo powinni z tymi ludźmi zrobić :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vojtas21 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 (edytowane) O [ciach!]A ! :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: przechodzi wszelkie pojęcia... takich to tylko pozabijac qrwa gołymi rekoma żywe zwierzęta kroić.... ja [ciach!]le co sie [ciach!]a dzieje na tym po[ciach!]ym świecie :mur: :mur: paniom nowobogackim sie futerek zachciewa... Edytowane 7 Lipca 2005 przez vojtas21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 O żesz [ciach!]a ja [ciach!]le :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Takich ludzi to ja bym... to ja bym... tak jak te zwierzaki na hak i ze skóry obrywać.. :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 s[ciach!]ensyny [ciach!]lone, jak bym byl na takim targu to bym kolesia z rutki metalowej zajebal w leb, cikawe co by sie stalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Ułach... brak mi słów, tylko żeby więcej ludzi to zobaczyło - nie dość, że na jedno futro trzeba tylu zwierzaków, to jeszcze w taki spiosób je zabijają... Według mnie powinno być dozwolone tylko futro ze zwierząt, z których jemy mieso - bydło- i nie było by problemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 ja to bym chetnie pomeczyl takiego pedala, zeby zobaczyl jak to jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Jezu! Wiadome jest, że te zwierzaki giną, żeby zrobić te futra, ale tak!!??!!?? Te zwierzaki jeszcze żyły jak im obcinali łapy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Może zaznacz że link zawiera sceny drastyczne, co ? Ja już to raz widziałem na jednej stronce rottenopodobnej. Ciekawe jakby tą osobę, co tak traktuje te zwierzęta tak samo załatwić :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 cuż poradzić taki jest świat, ale nie powinno tak się postępowac ze zwierzętami. takich ludzi to tylko [ciach], [ciach], [ciach] :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 no [ciach!]a nawet nie przypuszczałem ze na takie cos człowieka stać!!!!!!!!!! wymordował bym tych zjebów co do jednego!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 zobaczyłem kawałek,,, imo trochę zbyt drastyczne, dopisz do linka że to nie jest lajcik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 zobaczyłem kawałek,,, imo trochę zbyt drastyczne, dopisz do linka że to nie jest lajcik 1534614[/snapback] zabic tych [ciach]synów, :angry: jak moż robić takie rzeczy na tych biednych zwirzetach, które imho jeszcze żyją [ciach] gnoi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 @Flo3 - Pogrób to, żeby rzucało się w oczy. Kiedys jeszcze widziałem filmik, jak koleś najpierw ogłuszył świnię, a potem piłą mechaniczną odciął głowę i wysłał na O*****.com. Zdziwił mnie fakt, że ludzie którzy prowadzą tą stronę zaczęli go szukać, gdyż uznali, że takie coś jest niedopuszczalne. O ile dobrze pamiętam to była nawet nagroda za niego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Juz kiedys widzialem podobne... Brak slow i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 co wiecej powiedziec? nic tylko robic im to samo... juz kiedys widzialem filmik jak przywiazali kolesia za nogi/rece i zaczeli mu na zywca maczeta obcinac konczyny... tak samo robil bym z nimi bo czlowiek to tez zwierze tylko ze uwaza sie za pana i wladce ziemi :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 [ciach!] Ja bym tego kolesia tak chwycił i co nieco mu odciął :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 co wiecej powiedziec? nic tylko robic im to samo... juz kiedys widzialem filmik jak przywiazali kolesia za nogi/rece i zaczeli mu na zywca maczeta obcinac konczyny... tak samo robil bym z nimi bo czlowiek to tez zwierze tylko ze uwaza sie za pana i wladce ziemi :mur: 1534744[/snapback] dokladnie, dla mnie ludzie sa gorsi niz zwierzeta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megagames Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 ten film mnie zniszczył poprsotu dajcie mi jednego takiego typa na chwile... W chwili obecnej pozostaje mi tylko zyczyć jak najgorszej śmierci tym ludziom ktorzy robią takie zeczy. Zdychajcie jak szmaty w okrutnych męczarniach ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Pracownicy niektorych rzezni dostaja setke wódki przed pracą. Po prostu nie da sie zabijac zwierząt bez straty dla SWOJEGO umysłu, charakteru. Na początku wojny niemców druzgotaly niektore widoki, potem ci sami niemcy robili gorsze rzeczy. Wszystko zalezy od "opatrzenia się".. im wiecej przebywamy w złej rzeczywistosci, tym bardziej staje sie ona dla nas normalna. Sądzę ze jedynym wyjsciem na odreagowanie bulu jaki rodzi sie w głowie po zabiciu to albo ponowne zabicie lub choroba psychiczna (ale to chyba to samo). To samo dzieje sie z przemocą w grach. Dlatego dzieci mają zakaz grania w te krwawe. Bo PODOBNO dorośli ludzie potrafią rozróznic rzeczywistosc od gry, a dzieci NAPEWNO tego nie potrafią. Tylko współczuć, ale z drugiej strony... to co wy jedliscie na obiad ??? Moze włąsnie takiego trupa poturbowanej przed śmiercią świni. (Swinia jest uwazana za bardziej inteligentną od psa...moze własnie dlatego nie moze byc przyjacielem człowieka") Ja mam na swoim koncie jednego szynszyla uratowanego z hodowli. Odkupilem ją. A juz prawie byla na tyle duza by byc futerkiem na tyłku jakiejs starej ludzkiej ropuchy... To było jakiś czas temu... od tego czasu znalezlismy jej samczyka, i stala się szczesliwą matką juz prawie 10 dzieciaków w 5 miotach :) Kurde prawie jak happy end... a na futerko potrzeba takich 200 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 nie chodzi o to ze jemy zwierzeta, przeciez same sie zabijaja dla pozywienia, tak jest stworzony swiat, ale zabijanie dla jakiegos futerka ktore mozna zastapic sztucznym jest okrucienstwem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 W dodatku sposób ich zabijania!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 1534426[/snapback] O Boze... wiedzialem, ze jakis ...... niedlugo napisze posta o tym. Napewno przeczytales o tym na http://mmorpg.pl/viewtopic.php?t=14011 Tez trafiles dzien na pisanie o takich rzeczach... chyba kazdy wie, ze takie rzeczy sa uskuteczniane i nic sie na to nie poradzi... czasem nie zakladaj juz nastepnego tematu o uboju swin pradem... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 jak nie masz nic lepszego do powiedzenia to sie nie odzywaj, cos ci nie pasuje to nie wchodz do tego tematu :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Proste. Nikt nie prosi cie o takie uwagi :? Co do wszystkich futer na dupskach starych bab - jak byłem mały to nie rozumiałem tego co robią organizacje które zajmują się ochroną zwierząt (wylewanie farby na futra, chozdenie nago itp.) ale po tych scenach które widziałem, jestem w 100% z nimi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megagames Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 (edytowane) Nie ma takiej możliwości aby zapobiec zabijaniu zwierząt tylko dla futra. Tzn tak naprawde są tylko nikt nie chce sie za to poważnie zabrać. Jeśli juz je zabijąją to niech uśpią, podetną tętnice lub coś w tym stylu (umówmy sie w miare przyzwoitego) Osobiście rozłożyło mnie na łopatki to jak zobaczyłem te zwięrzęta obdarte ze skóry nadal w pełni przytomne i żywe ! :mur: :mur: :mur: widziałem wiele filmów gdzie ludzie odcinają sobie głowy ręce nogi na żywca, ale gdy widze takie okrucieństwo wobec zwierząt to poprsotu krew mnie zalewa i ogarnia straszliwa złość. A topic popieram bo powinno sie pokazywać światu takie zeczy. Edytowane 7 Lipca 2005 przez megagames Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 temat chyba każdemu normalnemu podniósł cisnienie. Świat i ludzie na tym globie sa PO[ciach!]I i tyle.. szkoda słów, dopiero co był wątek o tym człoweku który zosyał zamordowany za 18 tys zł . . :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly83 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 ehh ... no ja myslalem ze nie ma duzo rzeczy ktore by mnie ruszyly ... ale ten film jest gdzies w okolicach 1 miejsca na liscie rzeczy ktore mnie jednak poruszyly i to dosc mocno, co do bicia swin to bylem nie na jednym swiniobicu i tez nie do konca wyglada to przyjemnie ale jednak to co tutaj robia z tymi zwierzakami to ludzkie pojecie przechodzi, takich ludzi powinno sie pociac i wrzucic do beczki z sola i co jakis czas tylko ich cucic i polnowac zeby sie rany przypadkiem nie zagoily, albo cos w tym stylu .... ale tak na dobra sprawe to nawet pokazywanie takiego filmu nic nie zmieni, niestety taka jest ludzka nautra ze jezeli da sie na czyms zarobic to zawsze znajdzie sie ktos,kto to zrobi i nie pomoga zadne sprzeciwy, akcje roznych organizacji typu green peace itp. jedyna mozliwoscia bylo by stosowanie nadzoru nad kazdym czlowiekiem, a to nie jest mozliwe no i kto by pilnowal tych pilnujacych ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 O Boze... wiedzialem, ze jakis ...... niedlugo napisze posta o tym. Napewno przeczytales o tym na 1535265[/snapback] powstrzymaj sie od kolejnych postow, jesli jestes obojetny wobec takiej przemocy to juz twoja sprawa, ale pozwol innym o tym dyskutowac, dobrze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 a co powiecie o wiwisekcji .. bosz to dopiero jazda. testowanie kosmetyków,artykułów chemicznych i leków na zwierzętach. najforsze jest to że nic z tym nie zrobimy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...