yuucOm Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Wlaśnie to oznacza ta opcja jak znalezlem w biosie: SDRAM cycle length i mam do wybory 3 lub 2. Czy lepsze jest ustawnie na 3 czy na 2 ? :D. Pliz help. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Poczytaj co to timmingi :> wybierz mniejszą wartość :). Pamięć będzie szybciej chodzić ale sprawdź czy nie będzie wywalać błędów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 ej dzieki :D o to mi chodzilo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 ej dzieki :D o to mi chodzilo :D 1534609[/snapback] faq... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 btw Jakiego typu błędów i jak je sprawdzić ? ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...