Skocz do zawartości
Swordfish

Tagan 530-u22 Vs Antec True 480w

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, wiem. Zaraz powiecie, że mnóstwo jest podobnych tematów i żebym użył szukajki, ale ja naprawdę szukałem i mam teraz ogromny dylemat. Nie wiem który zasilacz wybrać.

TAGAN, wiadomo: cisza, dobre napięcia, podwójna linia 12V no i te 530W

Natomiast ANTEC to przede wszystkim niezawodność, świetna opinia, najlepsza jakość, ale dosyć stara konstrukcja, trochę mniej W i podobno made by Modecom :?

Oba zasilacze mogę kupić za 510 zł. Pomóżcie, bo wydając tyle kasy chcę ją jak najlepiej spożytkować. Powiedzcie co wy wybralibyście i dlaczego. Dzięki za wszystkie odpowiedzi. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to w takim razie zmieniam pytanie:

Co lepsze: Tagan 530-U22 czy Antec True 550W ????

Coooooooo? Antec made by modecom? Kto ci coś takiego naopowiadał?

ANTECa ROBI CWT a nie modecom.

1534852[/snapback]

a coś więcej o tej firmie CWT ? jakieś informacje ?

No i w końcu powiedzcie, która zasiłka jest lepsza? I koniecznie dlaczego, bo mam metlik w głowie, obie są dobre. :-|

I jak jest z głośnością tego Anteca ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja wiem. Na obu zasiłkach pracowałem, ale to zalezy pewnie od konfiga jaki tym chcesz zasilić. Do SLI być może lepszy będzie tagan, ale jeśli masz 1 grafę i nie zależy ci tak mocno na ciszy, to ANTEC wymiata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi