Swordfish Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Wiem, wiem. Zaraz powiecie, że mnóstwo jest podobnych tematów i żebym użył szukajki, ale ja naprawdę szukałem i mam teraz ogromny dylemat. Nie wiem który zasilacz wybrać. TAGAN, wiadomo: cisza, dobre napięcia, podwójna linia 12V no i te 530W Natomiast ANTEC to przede wszystkim niezawodność, świetna opinia, najlepsza jakość, ale dosyć stara konstrukcja, trochę mniej W i podobno made by Modecom :? Oba zasilacze mogę kupić za 510 zł. Pomóżcie, bo wydając tyle kasy chcę ją jak najlepiej spożytkować. Powiedzcie co wy wybralibyście i dlaczego. Dzięki za wszystkie odpowiedzi. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Coooooooo? Antec made by modecom? Kto ci coś takiego naopowiadał? ANTECa ROBI CWT a nie modecom. Poza tym Antec True Power 550 jes tw siriusie za 499zł. Więć trochu przepłacisz za 480-tkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swordfish Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 No to w takim razie zmieniam pytanie: Co lepsze: Tagan 530-U22 czy Antec True 550W ???? Coooooooo? Antec made by modecom? Kto ci coś takiego naopowiadał? ANTECa ROBI CWT a nie modecom. 1534852[/snapback] a coś więcej o tej firmie CWT ? jakieś informacje ? No i w końcu powiedzcie, która zasiłka jest lepsza? I koniecznie dlaczego, bo mam metlik w głowie, obie są dobre. :-| I jak jest z głośnością tego Anteca ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 No ja wiem. Na obu zasiłkach pracowałem, ale to zalezy pewnie od konfiga jaki tym chcesz zasilić. Do SLI być może lepszy będzie tagan, ale jeśli masz 1 grafę i nie zależy ci tak mocno na ciszy, to ANTEC wymiata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...