patro20 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 siema mam prośbe: podajcie jakieś linki z pluginami do opery np. pogoda głupi temat no nie?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 No glupi, szczegolnie ze opera to nie Firefox i jako takich wtyczek nie posiada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Z tego co slyszalem to podobno czesc wtyczek od FF dziala tez pod opera. Jeszcze nie sprawdzalem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 wtyczek? napisanych w XUL? na 100% nei dziala ani jedna dziala za to sporo dodatkow okolo wtyczkowych - skrypty greasemonkey, wtyczki oparte na javascripcie [przerobka wymaga wiedzy], kilka pluginow jest identyczna w ob przegladarkach [obie korzystaja z systemu pluginow netscape] - ale najczesciej tez sa dostepne dla obu przegladarek ps. jesli szukasz wtyczek z pogoda czy innymi dziwactwami zostan przy ff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patro20 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 (edytowane) no własnie szukałem na google do opery i nie znalazło pierdół:P tylko do programów typu getright a szkoda że nie ma bo opera do wypasiona przegladarka miałem firefox-a ale nie przypasił mi Edytowane 7 Lipca 2005 przez patro20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 głupi temat no nie?? 1535140[/snapback] no własnie szukałem na google do opery i nie znalazło pierdół 1535140[/snapback] :lol: miażdżysz Co oprócz "pogody" chcesz dodać do Opery ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patro20 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 nie weim radia, program tc itp. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Radio obsługuje bez problemu, wystarczy plugin WMP lub Real. Program telewizyjny - hmm dodaj do zakładek, lub panel sobie zrób. Pewnie znajdziesz jakiś bardziej odpowiedni niż O2, ten tylko jako przykład wybrałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patro20 Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Radio obsługuje bez problemu, wystarczy plugin WMP lub Real. Program telewizyjny - hmm dodaj do zakładek, lub panel sobie zrób. Nie cytuj obrazków - Crosis Pewnie znajdziesz jakiś bardziej odpowiedni niż O2, ten tylko jako przykład wybrałem. 1535357[/snapback] o co chodzi z tym radiem bo nie za bardzo czaje:P wytłumacz mi to dobry pomysł z tym panelem :D:D thx tylko ze ja mam jakąś reklame a ty nie jak ją usunąłeś?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Plugin WMP pewnie masz, zainstaluj jeszcze Real Alternative. W pasku adresu wpisz opera:plugins, dowiesz się czy masz te pluginy w katalogu Operki. Potem sprawdź na dowolnej stacji radiowej, dowiesz się czy działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...