bublus Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 mam taki problem gdy założyłem mojej młodszej siostrze konto z ograniczonym dostepem (nie moge jej dac administratora) to na jej użytkowniku nie chce chodzic neostrada?? Neostrade musze włańczac przez taki program (niebiesko bałe okieko) (był na płycie) i gdy właczam u siebie to jest ok ale jak włączam :? na siostry koncie to mi pisze że jakis błąd (623) Czy ktos może wie żeby inernet chodził na tym koncie z ograniczeniami?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Wez wywal ten szitowski program od neostrady i utworz sobie normalne polaczenie telefoniczne. Tam zaznacz ze laczyc sie moze dowolny uzytkownik tego komputera i powinno byc OK. A oto jak zrobic to polaczenie: 1. Start; 2. Połącz z {Panel Sterowania}; 3. Pokaż wszystkie połączenia {Połączenia sieciowe i internetowe; Połączenia sieciowe}; 4 Utwórz nowe połączenie { w menu folderu z lewej strony}; 5 Połącz z internetem; 6 Konfiguruj Moje Połączenie Ręcznie; 7 Połącz używając modemu telefonicznego; 8 Wpisz nazwę np: "neostrada"; 9 Następnie numer telefonu { w moim przypadku była to poprostu gwiazdka "*" i najprawdopodobniej jest to ogólny numer dostępowy; 10. Teraz "Nazwa Użytkownika@neostrada.pl" poniżej hasło {Nazwa i hasło wygenerowane oczywiście przy rejestracji}; 11. I dodaj sobie skrót na pulpit aby było prościej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bublus Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 dzięki Nyny zrobiłem tak jak powiedziałeś i wszystko działa odznaczyłem sobie w opcie\opcje wybierania numeru wszystkie "fajki" dodałem skrót do autostartu i taraz nic nie musze klikać żeby sie włączyło połączenie :D :) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 No mozesz jeszcze sprobowac programu Auto Connect. Podobno bardzo dobry choc sam nie uzywalem jak mialem jeszcze modem Sagem'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bublus Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 nie dzięki Nyny to mi wystarczy dzieki za pomoc :-P a kożystasz może z jakis programów p2p?? jeżeli tak to jakie transfery osiagasz i jaki to program.?? (tylko nie chodz mi o emule czy kaze tylko o coś innego) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 z torrenta jak jest duzo seedow to max 256kB/s z DC++ tez max jak ktos ma duzy upload wszystko zalezy ile osob i jaki upload maja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bublus Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 a ty masz neostrada czy coś innego?? i jaki masz transfer?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Tak mam neo 2Mbit, a transfer to mam praktycznie zawsze w granicach 245KB/s. Chyba ze server padaka to wtedy wiadomo, leci mniej. Pingi do onetu 11-12ms Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...