Gość mici Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Witam Mam problem mam dwa radki 9550 i 9600XT obojętnie który jest w kompie po około 5min gry wykakuje błąd VPU coś tam . Czym to może być spowodowane :mur: mam zasilacz Modecom 350W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 format moze by mu dobrze zrobil, jezeli to niepomoze to ja ci tez chyba nie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 inne stery (po dokladnym czyszczeniu systemu ze starych) to ze strony software a hardware :arrow: otworz bude i sprawdz czy nie grzeja sie za bardzo (radiator goracy, wentyl ledwo chodzi). jakie masz temperatury w srodku? wentylacja jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...