Repthile Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 (edytowane) taki bład wyskakuje zaraz po wpisaniu klucza, podczas rozpoczynania instalacji. Nie wiem co moze byc tego przyczyna. moj sprzet: jak w opisie +CD-ROM +Nagrywarka dodam jeszcze ze chce zainstalowac winde bez formata wiec prosze tego nie polecac. Po wcisnieciu OK wyskakuje: Edytowane 7 Lipca 2005 przez Repthile Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 MAsz jakies nietypowe sterowniki napędów/dyski wirtualne lub był zmieniany ekran bootowania systemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Repthile Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Dyski wirtualne odinstalowalem, zmienny ekran bootowania systemu mam, "styleXP" odinstalowalem lecz ekran nadal jest zmieniony. :mur: Fakt mam do wyboru Windows XP (bootscreen) lub Windows XP normalny ale na jednym i 2 ten sam blad. Jak usunac ten bootscreen? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...