RaF Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Mam mozliwosc kupienia za grosze 12GB dyski 2,5cala firmy IBM jedyna przeszkoda to to ze dysk jest podobno zabezpieczony haslem :( wie moze ktos jak je zlamac ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 format (d|e|f) ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 jak dysk moze byc zabezpieczony haslem?? w razie czego gleboki format i po problemie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 to ibm travel costam do nootbuka wiec pewnie moze byc zabezpieczony haslem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreenAngel Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Żaden format nie złamie hasła! Hasło do HDD jest zapisane w firmaware W moim IBM też mogę ustawić hasło na sam dysk i nikt go nie złamie (robi się to w specjanym programie że strony ibm.com) Żeby wyczyścić hasło prawdopodobnie musiałbyś wgrać na nowo firmware do twojego HDD -teoretycznie, bo w praktyce to nie mam pewności, możliwe że hasło jest zapisane w dodatkowym układzie pamięciowym w HDD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 moglbys to sprawdzic ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 no jak jest z haslem to "napewno" jest z legalnego zrodla :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 nie fiem z jakiegos zrogla ale bylem dzis na gieldzie komputerowej i znalazlem takie cos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 moze ktos juz odbezpieczal taki dysk ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweu Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Nie da się :!: :!: :!: Mam parę Notebook'ów IBM'a i kiedyś prezes zapomniał hasla. Serwis powiedział, że za żadne pieniądze tego nie zrobi (ani biosa, ani dysku) Dzwoniłem do IBM'a w Polsce i powiedzieli, że w fabryce też nie zrobią (myślę że troche kłamali ? chociaż kto wie :?: ) Jeśli kupisz taki dysk to możesz go powiesić na ścianie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreenAngel Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 ja na pewno na sobie tego nie sprawdzę! za chiny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 dzieki a szkoda myslalem ze bede mial maly przenosny dysk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...