Leniooch Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Witam mam pytanie jak w temacie: czy to jest mozliwe aby procek dzialal tylko pod platforma Win98 i nie uruchamial sie pod XP'kiem? moze to pytanie lamera, ale pierwszy raz sie niedawno spotkalem z takim stwierdzeniem jesli jest to niemozliwe... to czy warto kupic takiego proca od kolesia ktory tak twierdzi (ze chodzi on tylko po 98)? pozdrawiam Leniooch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v3ctor Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 nie jest mozliwe. mialem i chodzil pod xp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Hheeh ... niezly koles jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melsoon Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 z założenia nie kupuje od czarodzieji, ani ludzi pod wpływem :D ale ten koleś od którego masz to chyba kupić to jest głupi wiec bym brał :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylus Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 jeśli działa tylko pod 98 to jest wart max 50 zl ponieważ 98 wychodzi z użycia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leniooch Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Dylus - tyle to ja wiem... tylko zastanawia mnie czy jest to w ogole mozliwe???? przeciez to nie ma sensu!!! procek jest prockiem i albo sie uruchamia i mozna na nim postawic system albo nie... nigdy jeszcze takich rewelacji nie slyszalem i dlatego pisze tu bo byc moze jednak jestem w bledzie i chce sie ustrzec od wydania kaski (malej bo malej ale zawsze) pozdrawiam Leniooch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylus Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Dylus - tyle to ja wiem... tylko zastanawia mnie czy jest to w ogole mozliwe???? przeciez to nie ma sensu!!! procek jest prockiem i albo sie uruchamia i mozna na nim postawic system albo nie... nigdy jeszcze takich rewelacji nie slyszalem i dlatego pisze tu bo byc moze jednak jestem w bledzie i chce sie ustrzec od wydania kaski (malej bo malej ale zawsze) pozdrawiam Leniooch 1535799[/snapback] dogadaj się z gościem że sprawdzisz procka natomiast wydaje mi się że gość bredzi może nie mial windy xp (sprawa bardzo śliska) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Hmm a ja mialem kiedys tez taki przypadek. Tylko ze to slowo niedziała trzeba troszke inaczej rozumiec. Pewien Athlon mial kiedys ukryszony rdzen. NIeduzo bo nieduzo ale mial. Bios widzial go normalnie wszystki chodzilo cacy, windowsy sie instalowaly ale... Na XP procek byl full niestabilny. Kilka sekund lub minut po uruchomieniu wingrozy i zwis. Zainstalowalismy win98se i procesor dzialal znakomicie :) Moze tutaj tez chodzi o stabilnosc pracy pod XP :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leniooch Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 wynikaloby z tego ze "kruszonka" moze nie dzialac stabilnie pod XP'kiem... problem w tym ze nie mam jak sprawdzic tego proca... mieszkam za daleko od kolesia i nie mam mozliwosci podjechania do niego z kompikiem :( cholera... kusi i neci... ale troche jestem niespokojny.... po prostu jak prawdziwy Szkot ;) obawiam sie wywalic kase w bloto pozdrawiam Leniooch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylus Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 wynikaloby z tego ze "kruszonka" moze nie dzialac stabilnie pod XP'kiem... problem w tym ze nie mam jak sprawdzic tego proca... mieszkam za daleko od kolesia i nie mam mozliwosci podjechania do niego z kompikiem :( cholera... kusi i neci... ale troche jestem niespokojny.... po prostu jak prawdziwy Szkot ;) obawiam sie wywalic kase w bloto pozdrawiam Leniooch 1535821[/snapback] może ten koleś ma kogoś z xp a procka po wyczyszczeniu z pasty dokładnie obadaj czy nie widać nic no wiesz czy jest cały Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 raz wlasnie ze procek moze byc uszkodzony ... a dwa kiedys moj kolega twierdzil ze jego procek ladnie sie kreci pod 98 bo w xp powodowal blue sreeny ;) zgadnijcie dlaczego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melsoon Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 a może koleś ma trzepnięty dysk u kolegi tak było mógł inastalować i chodziło wszystko cacy do wina milennium a potem zonk ale już sam nie wiem co o tym myśleć dziwnie to wygląda. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 powiem tak mam bartona 2600+ pod maska i od początku mam XP 0 problemów no ale ja mam rdzeń cały :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 moze nei działc na xp, tzn moze sie xp'pek nei zainstalowac, jezeli jest uszkodzony mechanicznie ten procek/przegrzany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 o/t @Dawidsfuturx w zeszycie też piszesz "nei" testowe testowym, a w reszcie forum to sobie podaruj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 ciąg dalszy ot nie czaje o co idzie, szybko napisałem wyszło nei, zamiast nie, ale czy to jest jakieś cholerne przesępstwo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Proc jest procem i chodzi pod każdym systemem. Niekoniecznie idealnie. Nie zainstalujesz na procu 200 Mhz Windows'a XP. Sam posiadam Bartka 2600+ Athlona oczywiście <lol> i chodzi chodzi na XP ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...