reed Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=8263748 Ocene "cudnego sprzeta" pozostawiam wam :lol: :lol: :lol: Kazdy "rasowy" overclocker powiniem to miec :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatI Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Jestem pierwszy ;) Ale tak na prawdę to by mi się takie cudo przydało bo chce proca na 3,5 GHZ podkręcić :mrgreen: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Hmm nawet niedrogie :lol: Idealnie by pasował do mojego procka... cel 433 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Kurde...juz licytuje Moja oferta: Dasz mi 100 zł to wezme :D :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 ale chała , gosciu jest dobry tk mozna zamontowac w 5.25 cala i 800 zl zaq chlodnice ale on potrafi taniej . Jakbym znal adres to bym mu granata podesłał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 szybko licytujcie bo bLaSterD was przelicytuje... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 szybko licytujcie bo bLaSterD was przelicytuje... :) a niech ma, ja tam wole shitowata nagrzewniczka LUBLINianka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Powiem jedno. Ta cghłodnica napewno sie nie sprawdzi. 1. 3 wentyle po 5CFM to 15CFM :(( 2. Jesli wsadzimu taką chłodnice we wnęke 5,25 to będzie nam dogrzewać CD 3. Powierzchnia robocza takiej chłodnicy jest śmieszna. To już lepiej byłoby zamiast takich małych wiatraczków zastosować takie które wciągająpowietrze dłuższą częścią cooleera a wypychają boczną i zamontwać dwa takie. Są ciche i mają względnie dużą wydajność. Takie były stosowane w NoiseControlSilverado. Obeznani w temacie wiedzą o jaki chodzi. A zdjęcia nie podam bo nie znalazłem takowego. Lepszym pomysłem jest dopasowanie sobie nagrzewnicy do obudowy szczególnie dobrym miejscem jest z przodu obudowy pod dyskami. Tam gdzie zazwuczaj jest miejsce na cooler 80mm. Zobaczcie na tą chłodnice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Powiem jedno. Ta cghłodnica napewno sie nie sprawdzi. 1. 3 wentyle po 5CFM to 15CFM :(( 2. Jesli wsadzimu taką chłodnice we wnęke 5,25 to będzie nam dogrzewać CD 3. Powierzchnia robocza takiej chłodnicy jest śmieszna. To już lepiej byłoby zamiast takich małych wiatraczków zastosować takie które wciągająpowietrze dłuższą częścią cooleera a wypychają boczną i zamontwać dwa takie. Są ciche i mają względnie dużą wydajność. Takie były stosowane w NoiseControlSilverado. Obeznani w temacie wiedzą o jaki chodzi. A zdjęcia nie podam bo nie znalazłem takowego. Lepszym pomysłem jest dopasowanie sobie nagrzewnicy do obudowy szczególnie dobrym miejscem jest z przodu obudowy pod dyskami. Tam gdzie zazwuczaj jest miejsce na cooler 80mm. Zobaczcie na tą chłodnice Raz prosze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Powiem jedno. Ta cghłodnica napewno sie nie sprawdzi. 1. 3 wentyle po 5CFM to 15CFM :(( 2. Jesli wsadzimu taką chłodnice we wnęke 5,25 to będzie nam dogrzewać CD 3. Powierzchnia robocza takiej chłodnicy jest śmieszna. To już lepiej byłoby zamiast takich małych wiatraczków zastosować takie które wciągająpowietrze dłuższą częścią cooleera a wypychają boczną i zamontwać dwa takie. Są ciche i mają względnie dużą wydajność. Takie były stosowane w NoiseControlSilverado. Obeznani w temacie wiedzą o jaki chodzi. A zdjęcia nie podam bo nie znalazłem takowego. Lepszym pomysłem jest dopasowanie sobie nagrzewnicy do obudowy szczególnie dobrym miejscem jest z przodu obudowy pod dyskami. Tam gdzie zazwuczaj jest miejsce na cooler 80mm. Zobaczcie na tą chłodnice co to jest jakie ma wymiary i ile kosztuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 szybko licytujcie bo bLaSterD was przelicytuje... :)ty mnie chyba nie lubisz.... --- bye bye kolejne konto... tylko czekac az teraz bedzie ban na całą klase numrków ip pro-futuro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Kalwas skąd wziąć to CUDO?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 To jest w pełni własna robota. Oczywiście nie moja tylko kolesia z Xtremesystems. Ale chłodnice wcale nie jest trudno zrobić i wcale drogo nie wychodzi koło 30zł. Największy problem jest z równym wycięciem blaszek i nawierceniem otworów. Żadne lutowanei blaszek nie wchodzi w gre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 ty mnie chyba nie lubisz.... --- bye bye kolejne konto... tylko czekac az teraz bedzie ban na całą klase numrków ip pro-futuro ;)No, mamy kolejnego człowieka z kompleksami. Zrozum że ja ciebie tutaj nie chce... papa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...