nvidia Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 (edytowane) Chce założyć sobie na koncie administratora hasło. Problem niby dziecinnie łatwy ale przez panel sterowania nie da sie tego zrobic( mimo ze wpisuje żeby sie pytał o chasło to przy restarcie komputera nadal sie loguje automatycznie bez podawania chasła) :( wydaje mi sie ze to dlatego bo wczesniej zeby windows uruchamiał sie automatycznie bez zadnego klikania na konta wpisałem w Start\uruchom jakaś komende ktora otworzyła okno gdzie spokojnie dało sie zażadzac kontami wpisywac i hasła i zaznaczyc zeby nie pytał sie o hasła. ta komende miałem z jakiejs gazety ktorej teraz nie mam . Czy moze ktos zna ta komende albo wie jak załozyc to hasło w inny sposob niz w panelu sterowania np. wchodzac do rejestru???? :cry: Edytowane 7 Lipca 2005 przez nvidia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Control Userpasswords2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nvidia Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Control Userpasswords2 1535606[/snapback] wielkie dzięki :) wyleciało mi z głowy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 ps haslo sie pisze przez "h" a nie "ch" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...