blank2424 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 witam co sądzicie o kupnie tego procka nowego za 190zł. jest to wersja MOBILE więc co musze zrobic żeby pracował w pc'cie??? słyszałem cośo zmianie szyny ale...prosiłbym o dokładniejsze info mam płytę ECS K7S5A czy pójdzie na niej czy musiałbym płytkę zmienic?? i wiem że pytania głupie ale nie chcce kasy w błoto wyrzucic dzięki!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ2099 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Ogólnie jest ok. Zależy czy kupujesz go z myślą o kręceniu czy nie. Nie musisz nic zmieniać w kompie, a przestawić musisz jedynie magistralę na 133 Mhz, o ile masz teraz ustawioną niższą. Pójdzie ci na tym ECSie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 procek git idealny do zlozenia cichego kompa ale na tym mobo za duzo z niego nie wyciagniesz no chyba ze masz zaciecie do modow :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blank2424 Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 chyba nie ma sensu się w to bawic bo i tak powinienem mobo wymienic jak pisałem w poprzednich postach kupuje sempa 2600 na 754, ale zauważyłem (w sklepie!!!) tego amd'ka chodziło o to żeby kasy zaoszczędzic ale nie ma sensu chyba w chwili obecnej mam ..... durona 700 hehe;) mój ecs ma FSB max 266 więc jeśli włożyłbym tego procka (M 2000) to z jakąprędkością by mi poszedł??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 facet masz topic o tym mobo ... tam mozesz wszystkiego sie dowiedziec podobnie jest tamat w faq'u ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ2099 Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 (edytowane) mój ecs ma FSB max 266 więc jeśli włożyłbym tego procka (M 2000) to z jakąprędkością by mi poszedł???Może spóźnione ale odpowiadam - na ecs k7s5a defaultowo chodziłby ci (12,5 x 133) 1667 mhz i może fsb wyciągniesz jakieś 150, więc miałbyś około 1850 mhz (bez zbytniej kombinatoryki i wdawania się w drut-mody :) ) Edytowane 8 Lipca 2005 przez PJ2099 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blank2424 Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 nie spóźnione wielkie dzięki;) głupie pytania ale....;) niestety musze zmienic bios najprawdopodobniej a ja wyjątkowo nigdy z tą płytą problemów nie miałęm na obecnym biosie ale cóż:/ może polecisz jakiś dobry wiatrak do niego??? chciałem pentagrama alcu ale podobno montaż to katorga;) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 nie spóźnione wielkie dzięki;) głupie pytania ale....;) niestety musze zmienic bios najprawdopodobniej a ja wyjątkowo nigdy z tą płytą problemów nie miałęm na obecnym biosie ale cóż:/ może polecisz jakiś dobry wiatrak do niego??? chciałem pentagrama alcu ale podobno montaż to katorga;) Pozdrawiam 1537245[/snapback] Jak się czyta i postępuje zgodnie z instrukcją montaż to sama przyjemność :D A jeżeli już tak baaardzo Ci się nie chce czytać to z tańszych Spire WhisperRock... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...