Kissiel Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 mam 350gtfa obecnie w puszce i działam na 32 bitowej platformie (2500@3200, 9800pro itd) zbieram bebechy do nowego i na razie braknie mi tych paru stów na nową zasiłkę. Dlatego pytam Was- fachowców o radę, czy podany niżej konfig będzie hulał na tej zasiłce. dfi nf4 ultra-d venice3000@2700mhz@1,55 his x700pro 256mb iceq audigi zs raid0 na WDC1600JD Nec3520a liteon (siakaś 52x) 2x512 twinmos (zwykły-default voltage) i jeszcze jedno pytanie- czy ten zasilacz ma wystarczające okablowanie (wtyczka atx itd.) dzięki za helpa :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Podoła bez OC. Potem może być różnie. Pza tym będziesz musioał kupic przejściówkę do zasilania kart pci-e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 x700pro nie potrzebuje dodatkowego zasilania tak samo jak dfi - choćma wejście na 24pin chodzi na 20 pin lub na 20pin z przejściówką na 24pin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kissiel Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 dzięki panowie... jednak stwierdziłem , że bez o/c nie pożyje długo i kupiłem tagana 480 :) on powinien dobrze robić do tego konfigu... Płyte główną jednak wziąłem dfi nf4 sli-dr, bo trafiła mi się okazja. Sprzęt powinienem mieć za dzień dwa i mam nadzieję, że wszystko pójdzie ... :) Dzięki za wsparcie i pomoc... Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...