TripleX Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Mialem tylko 2000zl.Wiem ze nie jest to fullwypas ale musi mi wystarczyc.Przyjedzie do mnie jutro,pytanie brzmi : Czego moge sie spodziewac (3D marki itd.) Duron 1300 ECS K7S5A 256MB PC133 GF4 MX440 64MB DDR TV PixelView Seagate U6 40GB LG 52x LG 773E 17" Codegen 300W I co myslicie ?? Bedzie to jako tako chodzic ??W okolicach wakacji moze uda mi sie przejsc na Antka XP i DDRy.Narazie jednak zostaje to co jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Daje Ci 4000-5000 3dmarkow. Poza tym zadzwon, zeby wlozyli nagrywarke zamiast cd. Wygrzeb gdzies 100wke, warto!!! Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TripleX Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Nagryware przekladam ze starego kompa,to LG CED-8120B (12x8x32) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 zamiast ECS K7S5A proponuje SHutlle AK32D, jest w cenie 280zl ( w komputroniku ) i to bedzie lepszy wybor niz ecs, po drugie nie bierz lgx52, wez NEC'a x52 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Zajebista nagrywarka, mam ta sama. A propos, nie wiesz, czy mozna na nia wgrac bios od 16tki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Jak juz zmieniac, to zamiast gf4mx wzialbym gf3 jakakolwiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 a plyty ecsa nie sa takie zle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TripleX Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Niestety nie moge juz nic zmieniac w konfiguracji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Bedzie dobrze jak jest... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Zajebista nagrywarka, mam ta sama. A propos, nie wiesz, czy mozna na nia wgrac bios od 16tki? Raczej nie ma takiej mozliwosci.16stki maja juz burnproofa a 12stki nie ,za duzo roznic technologicznych zeby to sie udalo. Aha ,co do kompa to powinnien smigac przyzwoicie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TripleX Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Sciagnolem wlasnie chbios'a dla tego ECS'a,postaram sie troche wykrecic tego durnia.Wiem ze ten GF4MX to tylko taki podrasowany GF2 ale bedzie sie dalo na tym grac ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 W tym konfigu sa tylko dwa slabe punkty:zasilacz i plyta.Jesli te dwie rzeczy nie beda sprawiac klopotu to nie mozna sie czepiac...Oczywiscie przy tej cenie nie mozna wymgac super-hiper wydajnosci ale bedzie spoko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Kumpel ma XP 1700+ na tej plycie i tez ma bude codegen'a i wszystko chodzi ladnie.Wiec z tym duronem tym bardziej powinno byc OK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Czemu wszyscy tak narzekaja na plyty ecs'a? Nie sa az tak zle. Ja jestem zadowolony. Z Codegena tez. Poprzewracalo sie chyba niektorym w glowach ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Niestety nie moge juz nic zmieniac w konfiguracji To przed zamowieniem trzabylo umiescic to na forum... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Niestety nie moge juz nic zmieniac w konfiguracji To przed zamowieniem trzabylo umiescic to na forum... A co by to dalo ?? przeciez za 2200zl nic lepszego tam nie wsadzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 mozna zaoszczędzić na grafice, kupując używanego np matroxa G400 - uzyskasz wiekszą jakość obrazu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 mozna zaoszczędzić na grafice, kupując używanego np matroxa G400 - uzyskasz wiekszą jakość obrazu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 mozna zaoszczędzić na grafice, kupując używanego np matroxa G400 - uzyskasz wiekszą jakość obrazu :D :D :D :D :D Ja pierdziele :D :D Nie moge przestac sie smiac :D :D :D :D :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 mozna zaoszczędzić na grafice, kupując używanego np matroxa G400 - uzyskasz wiekszą jakość obrazu ? jakość PixelView i jakość G400 - to naprawdę widać gołym okiem szczególnie w wyższych rozdzielczościach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 mozna zaoszczędzić na grafice, kupując używanego np matroxa G400 - uzyskasz wiekszą jakość obrazu ? jakość PixelView i jakość G400 - to naprawdę widać gołym okiem szczególnie w wyższych rozdzielczościach A probowales odpalac na tym jakies nowe gry ?? :D :D :D :D :D Zgadzam sie ze jesli chodzi jakosc obrazu to nvidia ma daleko do matrox'a ale bez przesady :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Niestety nie moge juz nic zmieniac w konfiguracji To przed zamowieniem trzabylo umiescic to na forum... A co by to dalo ?? przeciez za 2200zl nic lepszego tam nie wsadzisz. Ale teraz moze zalowac, ze kupil to a nie tamto. Ja bym kupil d1000MHz i wykrecil go, R9000, i gierki by lepiej skakaly. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Niestety nie moge juz nic zmieniac w konfiguracji To przed zamowieniem trzabylo umiescic to na forum... A co by to dalo ?? przeciez za 2200zl nic lepszego tam nie wsadzisz. Ale teraz moze zalowac, ze kupil to a nie tamto. Ja bym kupil d1000MHz i wykrecil go, R9000, i gierki by lepiej skakaly. Albo Xp2000+ i G400 :D :D :D :D :D :D Nadal nie moge przestac sie smiac :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Niestety nie moge juz nic zmieniac w konfiguracji To przed zamowieniem trzabylo umiescic to na forum... A co by to dalo ?? przeciez za 2200zl nic lepszego tam nie wsadzisz. Ale można doradzić aby Triplex kazał w zestawie umieścić urządzenia PCI w ostatnich slotach jak najdalej grafiki. Często w zestawach zdarza się, że karta PCI zasłania dopływ powietrza do coolera karty graf. mozna zaoszczędzić na grafice, kupując używanego np matroxa G400 - uzyskasz wiekszą jakość obrazu ...i niecałe 2000ptk w 3D Marku. : :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 raczej niecaly 1000 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 mozna zaoszczędzić na grafice, kupując używanego np matroxa G400 - uzyskasz wiekszą jakość obrazu :D :D :D :D :D Ja pierdziele :D :D Nie moge przestac sie smiac :D :D :D :D :D :D :D zależy co robisz bo dla Ciebie lepiej kupić jakiś szit który w 1280x720 będzie miał niewyraźny obraz porównywałeś jakość obrazu kart grafiki na jakims lepszym monitorze, ja porównywałem, widać różnicę, a ja nie portrzebuję wiekiej wydajności tylko jakość, najlepiej oczywiście kupić prządnego radka tylko trzeba mieć pieniądze i taka potrzebę. ja wymieniłem GeForca DDR na matroxa i jestem zadowolony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 1280 powiadasz... a jak będzie ten Matrox chodził w tej rozdziałce w np. Serious Samie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 mozna zaoszczędzić na grafice, kupując używanego np matroxa G400 - uzyskasz wiekszą jakość obrazu :D :D :D :D :D Ja pierdziele :D :D Nie moge przestac sie smiac :D :D :D :D :D :D :D zależy co robisz bo dla Ciebie lepiej kupić jakiś szit który w 1280x720 będzie miał niewyraźny obraz porównywałeś jakość obrazu kart grafiki na jakims lepszym monitorze, ja porównywałem, widać różnicę, a ja nie portrzebuję wiekiej wydajności tylko jakość, najlepiej oczywiście kupić prządnego radka tylko trzeba mieć pieniądze i taka potrzebę. ja wymieniłem GeForca DDR na matroxa i jestem zadowolony Dla twojej wiadomosci mialem w lapkach wiec kart graficznych niz ty jestes w stanie wymienic.zastanow sie przez chwilke co komu radzisz.Znam TripleX'a i gwarantuje ze bedzie tylko giercowal i sluchal muzy no moze jeszcze jakis film czasem sobie pusci.G400 za czasow TNT2 byl czym konkretnym teraz to zlom. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 mozna zaoszczędzić na grafice, kupując używanego np matroxa G400 - uzyskasz wiekszą jakość obrazu :D :D :D :D :D Ja pierdziele :D :D Nie moge przestac sie smiac :D :D :D :D :D :D :D zależy co robisz bo dla Ciebie lepiej kupić jakiś szit który w 1280x720 będzie miał niewyraźny obraz porównywałeś jakość obrazu kart grafiki na jakims lepszym monitorze, ja porównywałem, widać różnicę, a ja nie portrzebuję wiekiej wydajności tylko jakość, najlepiej oczywiście kupić prządnego radka tylko trzeba mieć pieniądze i taka potrzebę. ja wymieniłem GeForca DDR na matroxa i jestem zadowolony Chyba tez zmienie...:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 mozna zaoszczędzić na grafice, kupując używanego np matroxa G400 - uzyskasz wiekszą jakość obrazu :D :D :D :D :D Ja pierdziele :D :D Nie moge przestac sie smiac :D :D :D :D :D :D :D zależy co robisz bo dla Ciebie lepiej kupić jakiś szit który w 1280x720 będzie miał niewyraźny obraz porównywałeś jakość obrazu kart grafiki na jakims lepszym monitorze, ja porównywałem, widać różnicę, a ja nie portrzebuję wiekiej wydajności tylko jakość, najlepiej oczywiście kupić prządnego radka tylko trzeba mieć pieniądze i taka potrzebę. ja wymieniłem GeForca DDR na matroxa i jestem zadowolony A co to za rozdzielczosc? Moj monitor nie obsluguje takich rozdzialek. Moze musze miec panoramiczny? Koszty wzrosna.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...