NeuroPL Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Witam, być może uda mi się dobrze sprzedać mojego FX`a 5900xt i w jego miejsce chciałbym wstawić jakąś prowizorkę na góra dwa miesiące, aż dozbieram kase na nowy sprzęt. Co można polecić do 100zł, tak żeby ładnie śmigało i dało się nieźle zmodować? Pozdrawiam i prosze o pomoc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 3ti! ale jej nie zmodujesz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 lub r9100, którego tez nie zmodujesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 zmodujesz = zmodyfikujesz chłodzenie, vmody ? ;] Jezeli tak to GF3 lub ewnetualnie dolozyc 20zł i masz GF4Ti4200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 skoro mod juz wpadł to IMO topicor sie nadaje do działu co kupic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość poli_x Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 zmodujesz = zmodyfikujesz chłodzenie, vmody ? ;] Jezeli tak to GF3 lub ewnetualnie dolozyc 20zł i masz GF4Ti4200 1536326[/snapback] za 120 nie kupisz GF 4 Ti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 RIVA TNT2 32MB full wypas... kiedyś miałem, testowałem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 miało być do 100 zł a nie do 35 :lol: ;) za stówke to gf 4 ti nie dostanie bez przesady jak sie poszczesci to można wyrwać gf 3 Ti 200 wogóle śmieszą mnie te rzekome ceny z allegro może by sie ktoś wysilił i zobaczył jak jest aktualnie :? trzeba miec farta ( ja w życiu nie widziałem zeby gf 4 ti poszła za 120 zł) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom0000 Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 (edytowane) Lubie takie pytanie jak w temacie . Oczywiscie s3trio, virge moze nawet jakis stary matrox (to chyba najlepsze). Jest to taniutkie a najwazniejsze ze na PCI. Docenisz ten zakup jak kupisz sobie plyte PCI-E !!!!! Podejrzewam ze cena tych kart moze podskoczyc ;) Warto jednak zwrocic uwage na ilosc pamieci. Trafila mi sie karta nie bedaca w stanie wyswietlic 1280x1024, ale coz przynajmniej mam cos jak musze wyjac mojego gf6600gt ... Edytowane 13 Lipca 2005 przez Tom0000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 da sie kupic gf4 ti za 100 :) Mi sie udalo lecz nie na allegro tylko z ogloszenia na dzielnicy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...