gumis144 Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Witam mam procka tego co w opisie i płyte Intel 865Gbf i brat który zna się troche więcej odemnie :) na komputerach powiedział mi, że na mojej płycie nie da sie podkrecic procka czy to prawda ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Jak na płycie intelato będzie ciężko dużo podkręcić, ale troche powinno sie udać... (nie jestem wielkim znawcą intela, więc moge się mylić...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 w biosie nie ma takiej opcji, a programów pod windowsa nie znalazlem do mojej płyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 (edytowane) To jak nie ma to [chyba] się nie da, ale moim zdaniem powinjno być... Nie ma takiego czegość na FSB?? Bo nie bedzie takiego czegoś podkrecanie procesora i tam... Edytowane 8 Lipca 2005 przez Grzybek92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Witam mam procka tego co w opisie i płyte Intel 865Gbf i brat który zna się troche więcej odemnie :) na komputerach powiedział mi, że na mojej płycie nie da sie podkrecic procka czy to prawda ? 1536097[/snapback] Plyty intela swojego czasy slynely z braku kozliwosci podkrecania, ale bylo to jakis czas temu, nie wiem jak bedzie dokladnie z twoja plyta, ale jezeli twoj brat ma jakies pojecie o kompach to masz 80% szans ze sie nie pomylil - czyli raczej sie nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...