point1 Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 (edytowane) Wiem ze ten temat niejest o O/C ale niewiem gdzie go mialem zalozyc :mur: A problem polega na tym ze wlaczam kompa za kilka min sprawdzam temp procka za pomoca EVERESTA a tu 63stopnia zawsze bylo tylko 55max a w nic niegram mysle ze pewnie jakis program pracuje w tle naciskam CTRL+ALT+DEL i chce sprwdzic procesy a tu [gluteus maximus] nawet niewyskakuje tabelka jak to naciskam, moge naciskac ile razy chce a tu nic nawet niemoge zakoncz zadania :mur: niewiem czego to jest wina moze windows sie popsuł ze niewyskakuje ta tabelka a w EVERESCIE pisze ciagle 100% uzycia procka!! :angry: Jesli wiecie jak zobaczyc procesy bez pomocy tych klawiszy to prosze o pomoc bo jestem przekonany ze mam jakis proces który czerpie 100% uzycia! <_< Prosze o Pomoc ?? :? Pozdrawiam!! Edytowane 8 Lipca 2005 przez point1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Prosze o Pomoc ?? :? Pozdrawiam!! 1536128[/snapback] chyba format c: cie czeka :mur: :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 standard: 1) sprawdz antywirem 2) sprawdz adware 3) msconfig -> uruchamianie -> zobacz co Ci sie odpala przy starcie systemu i wywal wszystko co niepotrzebne dopiero wtedy mozesz myslec o formacie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 sepron :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...