plokm Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 od pewnego czasu gdy chce włączyć komputer to zawsze mi się restartuje lub zacina albo jes jakis niebieski ekran i pisze ze system windows napotkał jakieś błędy i tak dalej, niepamiętam robi sie tak z 1-3 razy ale tylko przy włączeniu później działa normalnie mam windows xp home edition AMD AthlonXP 1700+ 1,47GHz, 384MB ram karte geforce 2 MX 400 a jeszcze wczesniej zainstalowałem sterowniki nowe do karty graficznej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 A jaki masz zasilacz> i z jakiej firmy ram?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plokm Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 256 kingstona 128 niewiem i zasilacz tez niewiem jakiej firmy ale był już wymieniany można to jakos sprawdzić w kompie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...