Damian Grajek Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Jaką płyta kupić pod Tulipana . Muśi być dobra do OC no i oczywiśćie niezbyt droga!!! Pozdro! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Nie wiem, ale po co kupujesz tualina? Kup cos lepszego tanio... p4, xp... bedziesz mial opcje rozbudowy, a z tym potem nic nie zrobisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 ABIT ST6 kapitalna płytka! sam miałem i bardzo chwaliłem ale wersję z Raidem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 ABIT ST6 kapitalna płytka! sam miałem i bardzo chwaliłem ale wersję z Raidem Tak, ten ABIT jest spoko. Polecam rówineż trochę droższego asusa TUSL2-C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Grajek Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Apropo tego żeby kupić coś lepszego , przyszłościowego to czy jest jakieś dobre mobo pod Antka XP obsługujące DDR/SDR bo narazie nie stać mnie żeby wywalić 300zł na 256MB DDR . Oczywiscie płyta muśi mięć możliwości OC . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Apropo tego żeby kupić coś lepszego , przyszłościowego to czy jest jakieś dobre mobo pod Antka XP obsługujące DDR/SDR bo narazie nie stać mnie żeby wywalić 300zł na 256MB DDR . Oczywiscie płyta muśi mięć możliwości OC .Ja bym sprobowal sprzedac to co masz teraz. celka 600 z plyta popchnalem za 250zeta, 256ramu za 100 minimum (allegro rzadzi!). Plyty z obsluga tego i tego nie sa podobno rewelacyjne, troche juz stare... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Jaką płyta kupić pod Tulipana . Muśi być dobra do OC no i oczywiśćie niezbyt droga!!! Pozdro! Rowniez polece ST6. Mam, chwale i czytalem, ze rekordy podkrecania tulipanow sa wlasnie na niej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurde_men(GROUND) Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 ja polecam asus tusl2-c, znalazlem screena jak jakis gosc podkrecil na niej celka 1300 mhz na 1742mhz :D i byl chlodzony tylko Volcano7 http://sentry1.hypermart.net/1742.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 a co myslicie o ECS K6....cos tam :-) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 za 250 mozna na allegro znalesc Asusa TUSL2-C polecam ja goraco jak widac po moim konfigu nadaje sie do OC ja by na to nie patrzyl odpala tesh na 1700 to jest fsb 170 ogolnie malo jest plyt i procow zeby na takim fsb chodzilo plyta jest swietnie zrobiona i diableni szybkastabilna i nie wiem co jeszcze anppisac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 190-215 zł SONO i815 2 lata gwarancji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Mi na MS-6337 i815 EP Celeron 1300 i na boxowym coolerze działa na 1661 MHz - stabilnie. Jak poprawie chłodzenie to pójdzie więcej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...