Gelos2 Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Witam jest taka sprawa juz wczesniej pisalem ze mam problem z ta plyta i ze wychodzi mi z gier do windowsa albo sie resetuje, ale wczesniej latalem na zaintegrowanej karcie graficzne czyli na Gf4 mx. Teraz kupilem sobie Radeona 9550 i mam ten sam problem czyli wylancza mi gry. nie wiem co sie dzieje. Bardzo mozliwe ze to wina sterownikow. Prosilbym o przeslanie mi linka z dobrymi sterownikami do tej wlasnie plyty lub o pomoc w rozwiazaniu tego problemu. Z gory dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 www.google.pl - szukajcie a znajdziecie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argennto Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 miałem tą płytę jest bardzo problematyczna dlatego od razu ją opchnąłem problemy z OC , pamięciami i ogólnei ze stabilnością .... zainstaluj najnowsze drivery do płyty może pomoże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gelos2 Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Argennto napisał(a): miałem tą płytę jest bardzo problematyczna dlatego od razu ją opchnąłem problemy z OC , pamięciami i ogólnei ze stabilnością .... zainstaluj najnowsze drivery do płyty może pomoże 1539995[/snapback] No wlasnie o to chodzi ze nic nie pomaga juz sciagalem chyba ze 20 innych sterownikow do tej plyty i caly czas to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kali111 Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Z tego, co się doczytałem o tej płycie, to to że jest cholernie uczulona na pamięci, jak masz możliwość to spróbuj innych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...