kamilo23 Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 (edytowane) Mam pytanie moze troche dziwne ale czy jest jakiś sklep interentowy z napojami alkoholowymi. Chodzi mi oto że np. niektóre napoje nie moge znaleźć w sklepie. A specjalnie do innego kraju nie będę jechał. :mur: :mur: EDIT tylko się nie śmiejcie :D :D :D Edytowane 8 Lipca 2005 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Mam pytanie moze troche dziwne ale czy jest jakiś sklep interentowy z napojami alkoholowymi. Chodzi mi oto że np. niektóre napoje nie moge znaleźć w sklepie. A specjalnie do innego kraju nie będę jechał. :mur: :mur: EDIT tylko się nie śmiejcie :D :D :D Absynt :lol: :lol: :lol: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Absynt :lol: :lol: :lol: ? 1537420[/snapback] Nie , moge sobie go załatfić od tak bo na słowacje mam 44 km od domu :mur: :mur: P.S jest jazda po nim :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 http://www.alkoholeswiata.com/ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 promocje w Alkoholach Świata Nasze promocje BRANDY BEL ALIX Napoleon stara cena: 29.99 zł. promocja: 39 zł. Chyba kupie :P tak promocja tylko 10zl drożej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 ja szukam jakiegos miejsca w polsce gdzie dostane absynt;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 ja szukam jakiegos miejsca w polsce gdzie dostane absynt;)) 1537576[/snapback] Na słowacji w brud tego jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Na słowacji w brud tego jest :D Dobrze wiedzieć ;) a moze wiecie gdzie tanio chłodnice do destylatora dostane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Na słowacji w brud tego jest :D 1537595[/snapback] z wawy na slowacje za duzy kawal;) kup pare butelek i dawaj na allegro:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 na allegro nie można alkoholi sprzedawać... :mellow: ustaw się z nim, zrób mu przelew i niech Ci wyśle pocztąpolską, może butla się nie rozbije po drodze! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bily_1 Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 heheh absynt też tam jest ( http://www.alkoholeswiata.com/ ) ukryty pod nazwą "Apsinthion" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 promocje w Alkoholach Świata Nasze promocje BRANDY BEL ALIX Napoleon stara cena: 29.99 zł. promocja: 39 zł. Chyba kupie :P tak promocja tylko 10zl drożej :D 1537570[/snapback] Chyba coś ci sie pojelonkowało stara cena to http://www.alkoholeswiata.com/promocje.php?f=0 39 zł a nowa to 29.90 :D P.S Czy ktoś tam kupował wcześniej w tym sklepie. Innych nie ma znalazłem tez taki ale nie ma wysyłki tylko odniór osobisty www.swiatalkoholi.com :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Chyba coś ci sie pojelonkowało stara cena to 1537909[/snapback]widzialem pare tych swiatow alkoholi w wawce;P nawet chyba 1 jest obok mnie;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 widzialem pare tych swiatow alkoholi w wawce;P nawet chyba 1 jest obok mnie;) 1537982[/snapback] A ktoś już tam kupował :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: P.s Jakbyś mógł się rozejrzeć w casie wolnym byłbym wdzieczny. :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Chyba coś ci sie pojelonkowało stara cena to 1537909[/snapback] :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 :D 1538024[/snapback] Noto masz problem z IE bo umnie tak jak na obrazku :D :D :D :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Noto masz problem z IE bo umnie tak jak na obrazku :D :D :D :mur: :mur: 1538038[/snapback] bo ty bierzesz to z linku: http://www.alkoholeswiata.com/promocje.php?f=0 a IGI z http://www.alkoholeswiata.com/ :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...