AdamBujak Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Mam dwie karty muzyczne w kompie 1. SS na płycie NF7-s 2.0 2. Live 5.1 Wszystko działa bez zarzutu. Do SS mam podłączone głośniki T5900 i gram na nich i słucham muzy do Live 5.1 mam podłączony amplituner który jest w innym pokoju przez SPDIF i tam oglądam sobie filmy. Problem polega na tym że jak chcę przełączyć na drugą kartę dźwiękową to muszę wchodzić do Panelu Sterowania i je przełączać a to jest czasochłonne :) poprostu było by łatwiej gdyby na pulpicie zrobić jakieś skróty do tyk kart, ale jak to zrobić. Myślałem już nad rejestrem ale jakoś się nie bardzo na tym znam. Jak ktoś wpadnie na jakiś pomysł to serdecznie dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamBujak Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Problem już sam rozwiązałem. Zainstalowałem najnowszą wersję Bsplayera i tam jest opcja w której się wybiera z jakiej karty ma wychodzić dźwięk na głośniki przy odtwarzaniu filmu. I po sprawie. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaykee Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 krótko mówiąc "umiesz liczyć - licz na siebie" ;) fajnie, że napisałeś jak to rozwiązać - podpowiem koledze, bo też sie zastanawiał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...