Sparrov Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 (edytowane) Jak w temacie? :) Edytowane 8 Lipca 2005 przez Sparrov Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 a co sie po tym robi ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Pracuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnson Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Pracuje :) 1537411[/snapback] ja jestem na magisterce na biznesie elektronicznym, cos chcesz wiedziec na temat studiow???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Jasne :) Gdzie studiujesz? czy jest cięzko, czy jest fajnie i wogóle napisz jak najwięcej... :) Kurde tyle ludu było przy tablicy z listami że nie looknąłem czy jakies kobietki sa u mnie w grupie :) W sumie to te studia wybrałem dlatego że w szkole średniej przez 5 lat byłem uczony jak zarządzać hotelem od A-Z no a kierunek jest zarządzanie i marketing, kilka przedmiotów już miałem w szkole średniej a że interesuuje się komputerami to właśnie taką specjalność zobie wziąłem :) Sam nie wiem czy dobrze zrobiłem...zobaczymy...napewno to co napiszesz da mi do myślenia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 ok powiem tak, gdzie planujecie pracowac po takim kierunku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Nie wiem k***a :) Studia to studia, mam 5 lat luzu jak dobrze pójdzie i to jest gites :) A pracować nie wiem gdzie będę...skąd to mam wogóle wiedzieć? Teraz planuje wbić się do tepsy więc po studiach może awansuje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnson Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 (edytowane) ja jestem bardzo zadowolony z kierunku, bo oprocz przedmiotow wlasciwych zarzadzaniu pokazano nam jak mozna wykorzystac w samym zarzadzaniu rozne systemy informatyczne, mielismy troche o cms, systemach erp, analizie danych (np. bankowych), 3 semestry technologii e-biznesu, generalnie fajne studia, a i nalezy pamietac ze osoby z kategoria A maja studium wojskowe :), w skrocie jest to polaczenie zarzadzania z wykorzystaniem w nim mozliwosci jakie daje informatyzacja przedsiebiorstwa PS. na luz bym sie nie nastawial, to nie ekonomia na UG, teraz siatka godzin jest dosc napieta i materialu jest calkiem sporo do przerobienia, Edytowane 9 Lipca 2005 przez johnson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 No fajnie ze wojsko można sobie w 2 lata odrobić :) To jest duży + :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...