Skocz do zawartości
dylus

Problem Z Kingstonem

Rekomendowane odpowiedzi

miałem dwie kości 2x256/333 god ram zamienilem je na kingstona 512/400 wsadziłem w płytę msi k7n2 i komp się zmulił robiłem dwa formaty,skany adware,antywiry nic nie widzą u kolegi z kąd mam łącze na tym samym switchu wszystko biega świetie a u mnie porażka :mur: zmienilem szelki dyski na ata 100 napędy ata 100

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miałem dwie kości 2x256/333 god ram zamienilem je na kingstona 512/400 wsadziłem w płytę msi k7n2 i komp się zmulił robiłem dwa formaty,skany adware,antywiry nic nie widzą u kolegi z kąd mam łącze na tym samym switchu wszystko biega świetie a u mnie porażka  :mur: zmienilem szelki dyski na ata 100 napędy ata 100

1536607[/snapback]

Nie wiem jak mozna ci pomóc, bo nic z tego co napisałes nie rozumiem ;]

Ale może zamiast skanów adware i antyvirów, zrób memtesta i GlodMemory.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak mozna ci pomóc, bo nic z tego co napisałes nie rozumiem ;]

Ale może zamiast skanów adware i antyvirów, zrób memtesta i GlodMemory.

1536746[/snapback]

robiłem mem testa i jedną pamięć oddałem bo miała błędy dostałem nową i dalej kicha w tym samym czasie wymieniłem taśmę dyskową na ata100 może to? ale nie wiem próbowłem też nie ma zmiany co jest grane chodzi o to że neostradę dzielę z kolegami u kolegi jest switch i z niego są odejścia na kompy u kolegi gdzie jest switch net biega superrrrr a u mnie zamulenie okropne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi