Skocz do zawartości
dziamdziok

Czy Obudowa Yesico Jest Warta Swojej Ceny?

Rekomendowane odpowiedzi

Jak masz kase i Ci się podoba to bierz. Ja osobiście przerobiłbym jakąś starą obudowę, wyciął kilka dziurek na wentyle i bedzie dobry przepływ. A z obudową możesz zrobić co chcesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygląda na dość porządną , a i waga niczego sobie. Sądze jednak ,że kratki (zwłaszcza ta na przedniej ściance wewnętrzej) będzie powodować świst. A wyciąć za bardzo nie ma jak , bo brzydko bedzie wyglądać. A może i nie....

Anyway , jak dla mnie , można brać .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z perspektywy czasu powiem ze nie warto imo,,, za mało solidna dla kogoś kto trochę dłubie

zalety? ładnie wygląda, podoba się,, chłodzenie z 2x 120 @ 5v (można zaobczaczyć jak się krecą) jest wystarczające (up to 31*C w upalne dni)

chłodzenie w mojej jest ianczej zorganizowane - jeden wnetyle jest n górze jako komin zamias z przodu

trochę fotek tutaj

Edytowane przez forest kila zbila

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok dzięki:) a tak apropo w zamian to co sądzicie o tej budzie?

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=56586785

Czy takie układziki z wyswietlaczem LCD ktore ponoć sterują pracą wiatraka i podają info co do tęperatury kompa i działania dysku,sieciówki itp.naprawde działają czy to tylko pic na wode?Z góry dzięki za info.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja osobiście nie lubie bbud z bajerami

Nie chodzi o bajery tylko o regulacje i podgląd tęperatury gdzy naprzykład grasz czy coś kombinujesz:)

ak chcesz kupic fajna bude to zglos sie do mnei na pw, bo chce sie rozstac z moim alumi9niowym chiefteciem dragonem, gratis 2 arctici TC.

Ta buda to padka :lol:

A może za 280 zł

chiefa??

Bravo

Jest większa itp.itd.

Bo ja ją wciągne na dniach (chyba)

Po co ci Big Tower serwer będziesz stawiać :razz:

Praktycznie sie pytałem jak to jest z tymi wyświetlaczami czy są praktycznie a wy mi wyskakujecie z jakimiś padaczkami :mur: B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niby czemu padaka??, ze nia ma klapki, lcd i nie mryga?? pojemna, duza buda, nic nie trzeszczy, nie skrzypi i nie wibruje.

1537270[/snapback]

jesli ten Twoj szef jest pojemny to ja dziekuje :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi