Skocz do zawartości
miras19

Final Fantasy

Rekomendowane odpowiedzi

Tak sie właśnie zastanawiam czy bedą jescze poza multiplayerami finaly na PC! Bo ostatni to był chyba 8 co nie? Kiedyś ściągnołem sobie 7 i była czadowa 8 i 9 przeszedłem na moim szaraku a teraz nie wiem co mam robić same multi! Są jakieś szanse na singla czy można już dać sobie spokój? Bo coś nie słychać w necie o tym!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla scislosci.FF7 i 8 wydal Eidos z tymze 8mka we wspolpracy ze square soft (nie enix :P) a 9tka tez jest na pecety :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hydro2 pokaż mi recenzje FF9 na pieca to Ci uwieże bo coś nie słyszałem żeby był :huh: No chyba że Ci chodzi o emulejszyn ;)

No tak to Eidos był co wydał te gry to fakt! Dziwne dlaczego nie idą <_< Może sobie myślą ze PCETOWCY całkiem inaczej rozumują i nie bedą w stanie zrozumieć KLIMATU tych gierek! Kiedys takie stwierdzenie w SS słyszałem(czytałem) no cóż cza se chyba sprawić ps2! Jakby ktoś mial jakie kolwiek info o tym posunięciu, niech zapoda! Jakiś rok temu czy nawet więcej słyszałem że niby mają robić FFX na PC nawet ktoś tam podawał wymagania! No cuż jak ktoś plote walnie :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sory my error,rzeczywiscie na Psone jest,sprawdzialem wlasnie na WP,ale fakt,na emu mozna sobie pograc w 9tke ale chyba jest problem z savami,nie wiem,ale wiem ze w FF8 przez emu jest klopot z savami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi