pipanol-pl Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 no wiedz wreszcie moje wc doczekalo sie bloczku na NB :) he kupilem dosyc tania abadona lite 3 tylk oze nie na chipset 875 ale taka zapinke dokupilem u mate i dzisiaj wszystko zamatowalem :) hehe macie fotki i jak macie jakies zastrzezenia to mowcie :) abadon lite 3 aa tutaj jest shroud zintegrowany z obudowa... pozwala mi to na zaoszczedzenie miejsca w midi ... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HugoZak Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Wc jak Wc porządnie wykonane widac ze stawiales bardziej na wydajnosc/cisze niz estetyke ale to wybor indywidualny :) Wszystko porzadnie polaczone i zacisniete cybantami ogolnie dobrze :) Jedyne co mnie denerwuje to ten czerwony kolor na trójniku :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver_pl Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 z tego co widze to ten czerwony kolor to chyba jakiś sylikon/uszczelniacz....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 z tego co widze to ten czerwony kolor to chyba jakiś sylikon/uszczelniacz....... 1537053[/snapback] Zgadza sie.. Najlepszy chyba sposób by bezpiecznie połaczyć trojnik (plastik) z miedzianym kolankiem.. Ofcors zazwyczaj cierpi na tym estetyka ale kto sie tym przejmuje.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 No i jak widac AT305 radzi sobie z trzema blokami. Zauwarzyłes jakies zmiany w dtziałaniu pompki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 hehe a anio zauwazylem .. tak jak by mniej sie trzesie i chodzi cieszej :) hehe .. wiedz chyba jest git :) narazie nie narzekam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 ja trojnik z kolankami kleilem kropelka i trzymalo nieziemsko, podobnie laczylem miedz i tez bylo szczelnie, az sam bylem zdziwiony. uklad wyglada jak moje rev2 tylko chlodnica jest w innym miejscu, nawet polaczenie miedzy blokami jest identyczne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 ehh.. no kropelka ... ale sylikoten masz raczej pewnosc ze nie bedzie cieklo ... powniewaz ona robi se taki gumowaty :) hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Wc jak Wc porządnie wykonane widac ze stawiales bardziej na wydajnosc/cisze niz estetyke ale to wybor indywidualny.... 1536920[/snapback] no i dzisiaj postanowilem postawic na rowniez na estetyke fotki postaram sie wrzucic jak najszybciej :) hehe .. pozdro . .:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Tutaj ladnie widac jak 3-kroccowy blok na cpu komplikuje uklad. Do tego kolejnosc cpu->gpu->nb tez. Probowales to zlozyc cpu->nb->gpu? Mysle ze roznic w temp nie powinno byc widac. A ukladzik poza tym niczego sobie, ladnie uszczelniony i jak to sie mowi co 3 bloki to nie 1 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 aa no 3 krocce troszke komplikuja .. ale jakos dalem sobie rade .. nie nie probowalem takiej kolejnosci .. bo musial bym wiecej kolanek wtedy dawac . .aa temp na NB nie jest az tak wazna... poza tym to jest obudowa midi wiedz nie mam za duzo miejsca... aa i tak wszystko upchnelem w budzie .. :) jeszcze tylko blok na grafie zmienie tylko czekam co tame realitynet wypusci .. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 jeszcze tylko blok na grafie zmienie tylko czekam co tame realitynet wypusci .. ;]Taaaaaa ...... na nowy produkt realitynet nie moge sie juz doczekac. no i dzisiaj postanowilem postawic na rowniez na estetyke fotki postaram sie wrzucic jak najszybciej hehe .. pozdro To zapodaj te fotki, zobaczym co wyczarowałeś! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 jeszcze tylko blok na grafie zmienie tylko czekam co tame realitynet wypusci .. ;]Taaaaaa ...... na nowy produkt realitynet nie moge sie juz doczekac. 1544351[/snapback] niedlugo moze nawet fotke pokaze... juz slyszalem ze to blok widmo i go nie ma hyhyhy a u mnie chlodzi - ciekawe :D ;) czekam na fotki... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacho Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Taaaaaa ...... na nowy produkt realitynet nie moge sie juz doczekac. 1544351[/snapback] niedlugo moze nawet fotke pokaze... juz slyszalem ze to blok widmo i go nie ma hyhyhy a u mnie chlodzi - ciekawe :D ;) czekam na fotki... ;) 1544414[/snapback] cicho badz bo ty podly jestes zly niegodziwy i wogole na nerwach ludziom grasz :D:D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 cicho badz bo ty podly jestes zly niegodziwy i wogole na nerwach ludziom grasz :D:D:D:D:D 1545667[/snapback] Dokladnie :) Jak tak czytam ten dzial forum to dochodze do wniosku ze producenci bloczkow sa mistrzami w budowaniu napiecia :wink: Utajniaja swoje projekty, dawkuja napiecie i emocje userow puszczajac to niby jakies przecieki na temat cudownego bloczku ktory powstaje w zaciszu ich garazu i nikt go jeszcze nie widzial :wink: potem pojawia sie pierwsze niesmiale fotki ktore pokazuja dzielo ktore juz dawno rysowalo sie w naszej wyobrazni a mit o jego nieokielznanej wydajnosci siegnal juz niemal wszedzie :) Heh ale moze i dobrze, bez tego bloczki nie bylyby juz takie same, mimo wszystko to cos wiecej niz kawalek miedzi i plexy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 31 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2005 oki tak jak obiecalem .. poprawilem sie i teraz spostawilem tesh na estetyke mojej budy ... no i jak sie podoba ?? lepiej ? od tego co bylo ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Ta oslona od glosnika mi sie na wiatraku nie podoba. Gdzie masz power i reset? I czy bok budy bedziesz zakladal? :D Ten dysk w 5.25' to Ci sie na detce trzyma? :) Widze, ze chlodzisz porzadnie - radiatory z Codegena ;> Tez bede cos musial mojemu WD zalozyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Ta oslona od glosnika mi sie na wiatraku nie podoba. Gdzie masz power i reset? I czy bok budy bedziesz zakladal? :D Ten dysk w 5.25' to Ci sie na detce trzyma? :) Widze, ze chlodzisz porzadnie - radiatory z Codegena ;> Tez bede cos musial mojemu WD zalozyc. 1575199[/snapback] Ta oslona jest tak tymczasowo do poki nie wymysle cos leprzego .. :) aa power i reset sa w srodku .. :) hehe bo i tak nie zakladam boku wiedz mi to rybka :) tak dysk trzyma sie na dendce przez co zminimmalizowalem drgania dysku i chodzi troszke ciszej .. hehe aa te radiatory sa od jakiegos zasilacza AT :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo911 Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 A możesz napisać co ci tak ładnie wode na zielono barwi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 A możesz napisać co ci tak ładnie wode na zielono barwi?? 1576689[/snapback] >kLIK< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 hehe dokladnie .. tylko ze na allegro dorwalem to o wiele taniej .. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo911 Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 hehe dokladnie .. tylko ze na allegro dorwalem to o wiele taniej .. :) 1576758[/snapback] A co masz jeszcze oprócz tego w wodzie?? wogóle jaki mas skład cieczy w kiblu i czy coś sie wytrąca, jakiś osad np.. ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Jezeli moga sie wtracic... U siebie mam 1.5 litra destylki + 3 wewnetrzne nakretki algolu + kilka kropel Die Lite i przez pol roku nic sie nie wytracilo :) Nic w miedzyczasie nie dolewalem itp. Ps. byc moze na Allegro jest taniej, link byl przykladowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 he aa ja mam zwykla kranowke plus algin i uv delite .. i to wszystko i nic mi sie nie wytraca... wiedz nie narzekam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 mój dysk też wiśi na Dędce :] 2 tygodnie temu na to wpadłęm ale dmucha na niego wiatraczek 120x120 na 5V i jest cichutko a temp. spadała o 20C :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...