Gość Amd_Powered Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 robil ktos kiedys prazona cebule?;) jak to zrobic:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Może Mario zdradzi ;) W końcu on tu jest nasz guru od gotowania ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 (edytowane) ino ja niebardzo kminie oco biega :| update: jeśli chodzi o taka chrupka, to wystarczy, ze bedzie zmrożona, na gorący olej i jazda, ino deczko wczesneij zeby posolona była ;) btw: Robilismy impreze dla NBP, i wyrywałem kregosłup 6cio kilogramowemu szczupakowi, jaki skur.... był wielki, jeszcze rybke miał w gardle ;] Edytowane 13 Lipca 2005 przez MARIOSKARPA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 bierzesz "kułko" od cebuli obsypujesz mąką i maczasz w jajku, jak masz frytkownice to wrzucasz do niej a jak nie to kombinujesz z garnkiem i durzą ilośćą rozgrzanego oleju, tylko nie podgzrej go za bardzo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Najlepsza cebulka wychodzi jak zamiast oleju użyje się masła. Porada od mojej babci ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Wczoraj robiłem kiełbaskę nadziewaną papryką chili + smażona cebulka wg przepisu MARIO ;) No i cebulke przedobrzyłem - że była chrupiąca ale zawartość węgla przekraczała normy :( Za to dzisiaj postanowiłem się poprawić. I zrobiłem to samo ale pilnowałem cebulki - mjut ;) Pycha było ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 (edytowane) Lekki Ot ale najlepsza jest surowa cebule , nigdy nie lubiłem cebuli ale teraz to zjem nawet 2 surowe. Mniam, pychota co do prażonej celbuli tez dobra jest, ale nie ma już tych walorów smakowych :wink: Edytowane 22 Sierpnia 2005 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Jesz cebule jak jabłko? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Jesz cebule jak jabłko? :) 1608333[/snapback] Dokładnie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 (edytowane) cebula jest najlepsza z szynka i pomidorem :D sol, pieprz i mozna tak pol chleba zjesc :D oczywiscie posiekana i na kanapke..nie jak jablko ;p Edytowane 9 Września 2005 przez RepsOn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Lekki Ot ale najlepsza jest surowa cebule , nigdy nie lubiłem cebuli ale teraz to zjem nawet 2 surowe. Mniam, pychota co do prażonej celbuli tez dobra jest, ale nie ma już tych walorów smakowych :wink: 1607589[/snapback] respect;] calej surowej bym nie zjadl! jedynie jem surowa w malej ilosci do sałatki:) a na kanapki lub na zagryche:PP najlepsza w plasterki taka zroszona octem (okolo 30 minut ma tak leżec:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...