Skocz do zawartości
baczson

[b]Jaki sprzęt kupić????[/b]

Rekomendowane odpowiedzi

Temat jest nastepujacy a minanowicie chce kupic płytke + procek, jednak nie mam zbyt wiele kasy ok 500zl. Upatrzylem sobie taki sprzet.

Duron 800MHZ - 1200MHz

+ plyta hmmm tylko ktora:

MATSONIC MS8137C

ECS K7S5A SIS735

MERCURY KOBKT266FSX

SHUTTLE DOT AK32D

wszystkie te plyty obsluguja SDRAMM PC133 i DDRAM, posiadam PC133 128MB(w przyszlosci chilabym przejsc na DDRAM) i RIVE TNT 32MB. W takiej konfiguracji chcialbym to uzywac.

Który procek i ktora plyte wybrac??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

unas moga wykozystac te obnizki......zeby wiecej zarobic w sklepach. nieździwil bym sie ja bym bral juz teras bo tu jest polzka wies :lol:

a tak na serio to tesh bralbym shuttla plytke i dozbieral kaski chociaz do najtanszego Xp, nieladuj sie w duronaunas moga wykozystac te obnizki......zeby wiecej zarobic w sklepach. nieździwil bym sie ja bym bral juz teras bo tu jest polzka wies :lol:

a tak na serio to tesh bralbym shuttla plytke i dozbieral kaski chociaz do najtanszego Xp, nieladuj sie w durona

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Shutlle AK32D i proca do 250zł.  

Czekaj aż obniżki AMD dojdą do Polski. Może za 250zł będziesz miał 1700+ :)

pewnie tak czekaj, czekaj. Przed swietami zawsze sa obnizki (jak cholera). :wink:

A tak przy okazji to jakie ceny moga by po nowym roku np. poczatek lutego ?? Bedzie drogo czy tanio ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat jest nastepujacy a minanowicie chce kupic płytke + procek, jednak nie mam zbyt wiele kasy ok 500zl. Upatrzylem sobie taki sprzet.

Duron 800MHZ - 1200MHz

+ plyta hmmm tylko ktora:

MATSONIC MS8137C

ECS K7S5A SIS735

MERCURY KOBKT266FSX

SHUTTLE DOT AK32D

wszystkie te plyty obsluguja SDRAMM PC133 i DDRAM, posiadam PC133 128MB(w przyszlosci chilabym przejsc na DDRAM) i RIVE TNT 32MB. W takiej konfiguracji chcialbym to uzywac.

Który procek i ktora plyte wybrac??

Na twoim miejscu kupil bym Athlona xp1600 AGOIA+pl.gl ASUS A7V266 bardzo dobrze sie na niej kreci (tylko nie ma dzielników)dolożysz ok 50zł i mash wymiatacza z tego xp wyciskasz sokojnie 1780MHz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Shutlle AK32D i proca do 250zł. 

Czekaj aż obniżki AMD dojdą do Polski. Może za 250zł będziesz miał 1700+ :)

pewnie tak czekaj, czekaj. Przed swietami zawsze sa obnizki (jak cholera). :wink:

Zanim takie głupoty napiszesz to się zastanów...

Już można przynajmniej w Krakowie bezproblemowo kupić xp 1600 za 270 ( a 1700 za 278) pln i to w normalnym sklepie więc jak pochopdzisz to może cośtaniej będzie...

A z płyt to zdecydowanie tego shuttle (jak koniecznie musi być coś też na sdr...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamiast Shuttla wziolbym ecsa no mam takiego i wiem ze Ac 97 sie bdobrze sprawyje niemam klopotow ze stabilnoscia no i jest taniaza to kaze mozesz wybrac procka za ponad 150zl a to jusz sa dobre maszynki niebierz durona bo niewarto...a jak zostanie cos kasy to 128mbsdram kosztuje od 50-80 zl dokupisz i jusz masz axp i 256:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...