Skocz do zawartości
Zdeath

Tuner Tv - Pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc

Mam taki problem ze storownikami do tunera AVACS dokladnie jest to model NICAM PCITV_713 Philips. Jesli chce zainstalowac sterowniki w systemie Windows XP Profesional to wyskakuje mi blad ze nie sa zgodne z certyfikatem czegos tam czy cos takiego standardowy blad w XP (steroniki mam z plytka dostarczona przez producenta jak i za rowno sciagniete z oficjalnej strony ACACS - poisalem do nich olali mnie). XP instaluje mi mianowice jakis inny steronik do tunera ale wtedy oprogramowanie do Tunera nie chce dzialac bo pisze ze ono jest tylko do tamtych sterownikow i zeby przeinstalowac je na tamte. LUDZIE PROBOWALEM NORMALNIE WSZYSTKIEGO i nic :( Pomocy

P.S

Chcialbym otrzymac informacje jakby mozna obejsc ten certyfikat glupi zeby mu sie zgodzily te orignalne sterowniki i przypasowaly XP instalka i git. Badz tez moze ktos zna jakas stronke (program) do TV Tunera ktory umozliwia korzystanie z TV na komie i pasuje ze wszystkim (wiekszoscia) sterownikami jakie ma XP zeby mogl z niego korzystac !!!!!!! POMOCY !!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:) Wielkie dzieki to juz pchnalem i sterowniki mi sie udalo zainstalowac teraz mi powiedz (cie) jak mam sie pozbyc nastepujacego problemu: Jak wlaczam program do odtwarzania to mi pisze ze "Nieudane zainicjowanie H/W" CO ROBIC ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam :) moge powiedziec tylko ze ta karta jest totalnie pokopana :/ załuje ze swego czasu to kupiłem mam z nią zawsze sporo problemów przy instalacji :/ np tak jak teraz :/

Sebastian22 mam pytanie jak szuka sie kanałów na tym programie klikłem chanel ale nic nie mozna wybrac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi