MoRdRaG Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 <_< Mam taki problem.. Miałem 256SDRAM i kupiłem 512DDRAM.Od czasu gdy wmontowalem sobie te DDR komputer raz na jakis czas nie chce mi sie wyłączyć.. Czemu?? Może te 512 DDR to za duzo jak na moja plyte glówna ktora wczesniej dawała na SDR?? Czekam na odpowiedzi... B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 a jaka to plyta ??? sporbuj clear cmos. a jak wykrywa ddr ??? jest w windowsie 512MB ?? wrgaj najnowszy bios. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Ludzie podawajcie więcej informacji!!! Jasnowidze to nie to forum!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Jaki system jeśli xp reinstall zesztą podaj konfiguracje DOKŁADNĄ ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoRdRaG Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 (edytowane) a jaka to plyta ??? sporbuj clear cmos. a jak wykrywa ddr ??? jest w windowsie 512MB ?? wrgaj najnowszy bios. 1537094[/snapback] Tak pisze mi ze mam 512DDRAM. A jak sprawdzic jaka mam płyte głowna?? Jestem jeszcze nOobek za duzo nie wiem o sprzecie :cry: clear cmos.?? co to?? I biosu chyba sie nie da wgrywac... Wiem tyle ze mam płyte głowna z MERCURY więcej nie wiem. Nom ale teraz to doepiero mi sie stało... Gdy komputer nie chcial mi sie wyłączyć przytrzymywalem POWER i raczej z tego powodu zepsoł mi sie komputer.. a dokłądnie to jak ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m kompa i w czasie gdy się ładuje profil wyskakuje mi komunikat ze profil jest uszkodzony :cry: Ludzie pomozcie prosze bo ja juz sam nie wiem czy mam kupic nowa plyte czy co.. A za kazdym razem jak wlacze kompa znikaja mi MOJE DOKUMENTY i cały pulpit. Jedyne rzeczy ktore sie zachowuja to te ktore trzymam dyku C i D Aha mam windows XP proffesional. Wiecej nie umie powiedziec o mojej płycie głownej :cry: I jeszcze kiedys na tej płycie miałem gforce2 i zmieniłem na nowsza kartde radeona 9200 64 bit niestety. I to może tewz byc obciążenie dla tej płyty.. Czekam na odpowiedzi .... :mellow: Edytowane 13 Lipca 2005 przez MoRdRaG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...