phestor Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Obecnie posiadam CPU Athlon 1000 i taki niewielki wentylatorek do tego, ale zastanawiam sie nad kupnem nowego CPU AMD XP 2600 i nie wiem jaki najlepiej do tego zastosowac wentylator (dobry i w miare cichy cena nie gra roli).Bede wdzieczny za wasza pomoc.[/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 masz tu znajdziesz coś dobrego http://forum.purepc.pl/search.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phestor Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Dzieki 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 masz tu znajdziesz coś dobregohttp://forum.purepc.pl/search.php Z pevnością. :) Szukaj wentylatora czy coolera? Bo dla mnie to jest różnica. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phestor Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Wiesz nie wiem jaka jest miedzy nimi roznica nie jestem az takim znawca ale widze ze ty masz o tym pojecie wiedz doradz mi co jest lepsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Jeżeli pisze wentylator to mam na myśli wiatraczek. Jeżeli pisze cooler to mam namyśli radiator + wiatrak. Może inni to inaczej spostrzegają ale dla mnie jest to mylące. ps: czy ten topic nie powinien być w dziale Sprzęt, podkręcanie, modyfikacje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Bierz jamicona 730 (miedziany) cenka to koło 65 zł a wydajność zajebista!!!! Temperaturka na niekręconym athlonie xp 1600 przy full stress to coś kolo 34-35 stopni. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj7up Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Obecnie posiadam CPU Athlon 1000 i taki niewielki wentylatorek do tego, ale zastanawiam sie nad kupnem nowego CPU AMD XP 2600 i nie wiem jaki najlepiej do tego zastosowac wentylator (dobry i w miare cichy cena nie gra roli).Bede wdzieczny za wasza pomoc.[/b] Chyba se jaja robisz gosciu:evil:, patrzyłeś gdzie zapodałeś tego posta :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: TO JEST DZIAŁ NOWOŚCI :!: :!: A reszta zamiast zj..ć to odpowiadacie, syf sie tu robi w tym dziale :x :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Spoko szkoda jest nowych odrazy zjechać, na drugi raz tak łatwo mu nie przejdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...