mlun Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 a skąd wiesz ze nie mam?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 po tym Sterydy można brać tylko i wyłącznie pod okiem lekarza jeśli je oczywiście przepisze,inaczej [ciach!]o to da bo człowiek napcha sie tym dziadostwem a potem na strość jak sie ćwiczyc przestanie to bedzie jeden wielki flak.Więc nie polecma tego(chyba ze chcecie wyglądać jak mistrz Pudzianowski i mieć problem z impotencją w wieku 3 lat),a zresztą wdług mnie takie "szprycownie się" nic nie daje bo jaka satysfakcja jak samemu wypracujesz mięsnie bez żadnego doppingu:)(taki mały OT) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 bylem w Alanyi dwa razy, w tym raz przed rokiem. Sprzetu kupowac sie nie oplaca, a co wiecej jak znajdziesz w Alanyi sklep ze sprzetem to gratuluje,bo jest ich naprawde malo :). Poza tym jak chcesz cos sprzedac, to kup ciuchy. Co do podrobek to nie do konca prawda, wiele rzeczy jest original. Np ja sobie kupilem koszulke pumy za 7euro (wyjsciowka 15 ;]]]] ), posiadala wszystkie metki, ale ciagle myslalem, ze jakas podroba. Sekret tkwi w tym, ze Turcy maja pola bawelniane i sami trzaskaja w Istambule te swoje koszuleczki, a potem je wysylaja statkami do np. Holandii, gdzie sa pakowane i wysylane do sklepow calej europy... z cena wyzsza o 300%. Dlatego jesli moge Ci radzic, to kupuj rzeczy dobre jakosciowo (bawelne maja bardzo OK), a potem sprzedaj na allegro. Jesli umiesz sie targowac, to przebicie 100% wyrobisz :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turbo-media Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 w tym problem tylko ze na allegro też są tanie ale 7x4=28 na allergo 45-50 w sumie niezły zarobek całkiem skoro już tak to może widziałeś powiesz czy oprócz tych koszulek są np. buty?? (kurde zamiast sie pakować powoli to szukam interesów :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 (edytowane) sprzetu to w turcji nie widzialem wcale. natomiast bylo duzo gierek na gameboya :) koszulke sobie kupilem barcelony. widac ze orginal taki to polowiczny ;) przyjrzalem sie prawdziwemu orginalowi i i pare roznic ale kosztowala mnie cos kolo 15 $ (4x15=60zl ) a moze ktos wie co warto kupic w tunezji? :lol: chociaz do interesow na wakacjach mnie nie ciagnie bo jade wypoczac B) Edytowane 13 Lipca 2005 przez Myszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 (...) a moze ktos wie co warto kupic w tunezji? :lol: chociaz do interesow na wakacjach mnie nie ciagnie bo jade wypoczac B) 1544466[/snapback] Sziszę :razz: Dokładnie z Tunezji nie wiem (ale mogę się zapytać mojej lubej bo była tam niedawno, sporo mi opowiadała ale akurat nie o tym co warto przywieźć :-P ) ale z Egiptu warto ponoć przywieźć złoto, wyroby ze skóry (portfele, torebki, etc.), perfumy (ale to raczej pamiątkowo :-P ). Sprawdzimy niebawem :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...